dikGedrukt | Collier set Happy/Vingerafdruk

0 Beoordelingen
dikGedrukt | Collier set Happy/Vingerafdruk dikGedrukt | Collier set Happy/Vingerafdruk dikGedrukt | Collier set Happy/Vingerafdruk dikGedrukt | Collier set Happy/Vingerafdruk
139,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd !! Let op !! Vanwege vakantie is de levertijd ruim 6 weken!

Productomschrijving

Een mix van twee prachtige werelden, in dit kettinkje combineer je een speels hartje met vingerafdrukgravure met een prachtige initiaal-bedel uit de dikGedrukt serie. Een serie die bestaat uit losse elementjes zodat je zelf het kettinkje samenstelt wat helemaal jou is. Vrolijke letters, kleine edelsteentjes of een vingerafdruk: in de dikGedrukt serie combineer je ze perfect. Deze ketting bestaat uit een collier met 1 vingerafdruk-bedel en 1 initiaalbedel.

In elke dikGedrukt-bedel gaat bij het maken een klein beetje liefde, liefde voor het vak. Stuk voor stuk worden de letter-bedels met de hand uitgezaagd met een flinterdun zaagje. Er komt dus geen machine te pas (vooruit met uitzondering van het graveren van de vingerafdruk ;)) maar wel een bergje passie wat jouw bedel laat leven. En juist dat, is het extra ingredient van de dikGedrukt serie: trots zijn op de liefde(s) van je leven. Lettertype Happy is een en al vrolijkheid en zorgt direct voor een lach op je gezicht, gecombineerd met een prachtig hartje inclusief vingerafdruk-gravure. Unieker dan dat kan haast niet!

 collier incl. 1 initiaalbedel in Happy lettertype en vingerafdruk-bedel in hartvorm
✓ met de hand gemaakt in eigen atelier
solide .925 zilver 


Een vingerafdruk kan worden aangeleverd in inkt, digitaal, in was of in silicone. Twijfel je over de kwaliteit mail dan gerust eerst een foto van de afdruk naar info@mmepomm.com zodat we even met je mee kijken. Elke vingerafdruk wordt door ons omgezet naar een digitale lijntekening. Dit doen we door elke lijn uit de vingerafdruk met de hand over te trekken in Photoshop, een zeer tijdrovend karweitje maar wat juist de prachtige lijnen geeft van de vingerafdruk. Bij je sieraad ontvang je altijd de opbouw van de digitale vingerafdruk en uiteindelijke digitale vingerafdruk (lijntekening) in JPEG- en PNG-formaat bij je sieraad.

Bekijk de laatste foto voor een overzicht van alle letters in dit lettertype.

Note: een baby'tje heeft vanaf zijn of haar geboorte een vingerafdruk maar de groefjes in de vingertjes zijn nog zo ondiep dat het beter is even te wachten tot de groefjes wat dieper zijn geworden en daardoor beter zichtbaar. Elke baby is anders dus test het afdrukje bij twijfel gewoon eerst eventjes, ik neem zelf afdrukjes af bij baby'tjes rond de 5 a 6 maanden. 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?


Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak te plannen. 
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen Initiaalbedel 10 mm, vingerafdrukhartje ca. 9 mm
Collier 1.3 mm ongeslepen anker of 1.5 mm bolletjes collier
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
dikGedrukt | Collier set Happy/Vingerafdruk
Laat een review achter
Versturen