Aandacht en A-kwaliteit materialen dat is wat je bij mmePomm kunt verwachten. Zo goed als alle sieraden die we verkopen maken we zelf in ons eigen atelier, dat zie je en dat voel je. De liefde die jij voelt symbool voor het sieraad dat je draagt, is de liefde die wij bij het maken mee willen geven. mmePomm-sieraden staan voor alleen puur edelmetalen, handwerk en duurzaamheid. 

Eigen productie

Wij hebben dingen graag zelf in de hand, enerzijds omdat ik vind dat een emotievol sieraad met alle aandacht van de wereld gemaakt moet worden en dat besteed ik niet graag uit. Anderzijds zodat ik 99% grip heb op de kwaliteit van het sieraad wat ik lever en ik er voor 100% achter kan staan. Mijn uitgangstpunt is altijd dat ik bij het maken van een sieraad juist in jouw schoenen stap, ik ontwerp en maak het sieraad zoals ik het zelf het allerliefste zou dragen want alleen dan klopt het plaatje van a tot z. Dus hier bij mmePomm tref je geen voorgemaakte bedels uit andere werelddelen maar gewoon goudeerlijke Hollandse productie achter een werkbank in Helvoirt - Brabant. 

Alles is echt

Zoals ik al schrijf, bij het ontwerpen en maken van jouw sieraad kijk ik puur naar jou als drager. Ik stap in jouw schoenen hoe jij het sieraad het fijnste kunt dragen. Je sieraad staat symbool voor iets wat je jaren en jaren bij je wilt dragen en daarom kies ik bewust voor de beste materialen, .925 zilver en 14 of 18 karaats goud. Wij houden niet van nepperts maar van echt, bij ons zul je dan ook geen vermeil, gold of silver plated of 9 karaats gouden sieraden zien maar puur sterke sieraden die tegen een stootje kunnen en hun schoonheid ook na jaren behouden. Ook in edelstenen kies ik voor echt, alle edelstenen die ik gebruik komen uit de aarde. 

Duurzaamheid

In het vak edelsmeden is duurzaamheid een lastig onderwerp. Goud- en edelstenenwinning zijn trajecten waar veel in gaande is wat betreft eerlijkere handel en ook de middelen waarmee een goudsmid werkt zijn niet altijd de beste voor mens en natuur. 99% van al het goud en zilver dat wij in Nederland gebruiken komt niet vers uit de aarde maar is al omgesmolten, er is namelijk al zoveel zilver en goud in omloop dat het ruim voldoende is om onze nieuwe voorraden op pijl te houden. Zo kun je dus eigenlijk zeggen dat het zilver en goud wat wij hier in Nederland nieuw bij onze groothandels kopen in principe al een soort eco is. Verder maak ik gebruik van natuurlijk zuur en geheel afbreekbaar polijstmiddel zodat dit niet schadelijk is voor onze aarde. Alle edelstenen die ik gebruik komen uit de aarde en zijn niet door de mens in fabrieken gemaakt. Ik kies er bewust voor mijn stenen bij bekende groothandels in te kopen zodat ik de kansen op eerlijke handel zo maximaal mogelijk houd. 

Jij laat dromen uitkomen

Door het kopen van een m'Pomm-sieraad koop je van een passievolle maker. Al 14 jaar mag ik vol liefde persoonlijke sieraden maken en dat laat mijn hartje sneller slaan. Door jou kan ik mijn boterham verdienen met het maken van emotievolle sieraden en daar dank ik je enorm voor. Mijn droom kwam uit en ik hoop hem nog lang op deze manier van aandacht en ambacht door te mogen zetten. Mmm cookies, voor optimaal scrollen door de site en de beste ervaring op mmepomm.com.
Accepteer geselecteerde cookies