Lieve mensen, 

Druk, druk, druk, we kennen het allemaal. De afgelopen jaren heb ik me grotendeels gefocused op maatwerk en honderden mensen blij gemaakt met mijn sieraden. De kanttekening was dat hierdoor mijn webwinkel niet de aandacht kreeg die ik eigenlijk wilde. Na het opmaken van de balans wat mij specifiek in het het smeden van sieraden echt heel erg gelukkig maakt (al mijn eigen ontwerpen, edelstenen en vingerafdrukken) heb ik gekozen voor focus: mijn webwinkel. In 2023 ga ik veel nieuwe modellen op de site toevoegen waarvan ik door de enorme drukte de afgelopen jaren geen tijd vond ze op de website te zetten, daarnaast zullen er ook een aantal hele gave nieuwe sieraden bij komen die al jaren in mijn schetsboek staan en nu tijd is eindelijk eens echt tijd voor te maken. 
Hierdoor kan ik helaas op dit moment geen nieuwe maatwerk-opdrachten aannemen voor 1-op-1 ontwerp of dit terug komt weet ik nog niet. Stond je op de wachtlijst dan neem ik je opdracht uiteraard nog aan maar ik zal geen nieuwe aanvragen aannemen voor de wachtlijst. 

Ik ben er van overtuigt dat ik door de focus op de webshop met honderden speciale, ambachtelijke sieraden nog meer mensen blij kan maken en steun kan geven met een betekenisvol sieraad. Uiteraard mag je altijd een bezoek brengen aan het atelier om een sieraad van de webshop te komen bekijken, mail daarvoor even met welk sieraad het betreft naar info@mmepomm.com en we maken een afspraak. 

Wie weet tot ziens!

Liefs, Maaike
Goudsmid | MmePomm 

Ps: met liefde en plezier stuur ik je voor een maatwerk-ontwerp door naar een aantal lieve collega's die net als ik met 200% enthousiasme en liefde voor het vak werken. Doe ze de hartelijke groetjes van me wanneer je ze spreekt :):

Monique 't Hoen van Goudsmederij 't Hoen (Voorburg - Zuid Holland)
Annemiek van Hecke van Atelier de Gouden Vis (Wierden - Overijssel)
Mario van Eck van VW Jewels (Tiel)
Joyce Beumer van BeJoyce (Landgraaf)
Kirsten Quaedackers van Atelier Q (Schoonhoven)
Karlijn Verberne van KaatjeV Sieraden (Loon op Zand) 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Ketting Ingrid

Op basis van offerte

visibility

Ketting Nikki

Op basis van offerte

visibility

Ring Kristel

Op basis van offerte


Mmm cookies, voor optimaal scrollen door de site en de beste ervaring op mmepomm.com.
Accepteer geselecteerde cookies