Note: vanwege Corona heb ik helaas in maart, april en een deel van mei niemand kunnen ontvangen in mijn atelier. De geplande afspraken worden op dit moment in juni en juli ingehaald. Hierna ben ik in augustus met vakantie en zal ik in september starten met nieuwe afspraken. Vandaar dat ik op dit moment geen nieuwe afspraken aanneem. Mijn excuses daarvoor maar ik hoop dat je weet dat het absoluut geen onwil is, ik hoop dat alles weer zo snel mogelijk draait als normaal. Na september geldt inmiddels een kleine wachtlijst, mocht je ook graag op de wachtlijst geplaatst worden dan hoor ik het uiteraard graag! Lieve groetjes, Maaike

Vanwege een klein gebrek aan tijd is deze pagina op het moment nog redelijk onvolledig. De komende periode zal de pagina verder gevuld worden met heeeeel veel gave maatwerk-sieraden, to be continued ;)


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Aline

2 eigen geelgouden ringen en een edelsteen, samengevoegd tot een nieuwe stoere ring gecombineerd met .925 zilver. 

Op basis van offerte

visibility

Anita

Eigen goud omgesmolten tot nieuwe ring en uitgevoerd met 4 mm turkoois in zilveren zetting.

Op basis van offerte

visibility

Annemieke

Bijzonder colliertje met 4 vingerafdrukken in een prachtige klaver, eigen handschrift op de achterzijde.

Op basis van offerte

visibility

Astrid 2

Vermaken eigen bi-color gouden ring tot 3 losse ringen, uitgevoerd met eigen diamanten in princes-vorm, nieuwe tijgeroog en labradoriet.

Op basis van offerte

visibility

Astrid

Eigen geelgouden ring smaller gemaakt en uitgevoerd met zilveren hartje met vingerafdruk.

Op basis van offerte

visibility

Bibiche

Bijzonder collier met hanger van zelfgetekend hartje uit eigen geelgoud en een parel-hanger gemaakt van eigen geelgoud en een eigen parel.

Op basis van offerte

visibility

Coby

Setje maatwerk ringen met as, gemaakt uit 3 eigen geelgouden ringen die samen 2 nieuwe geelgouden ringen vormden, plus een nieuwe ring in...

Op basis van offerte

visibility

Donja & Alex

Trouwringen gemaakt in .925 zilver.

Op basis van offerte

visibility

Geertje & Christian

Trouwringen gemaakt uit nieuw 14 kr geelgoud en zilver, gecombineerd met eigen geelgoud. Uitgevoerd met een prachtige opaal en...

Op basis van offerte

visibility

Inge 1

Herinnerings-ring met as onder het edelsteentje.

Op basis van offerte

visibility

Inge 2

Sweetheart kettinkje gemaakt uit 'oud' goud, uitgevoerd met een 1.3 mm anker colliertje.

Op basis van offerte

visibility

Jacqueline 1

Herinneringsring met een beetje as, uitgevoerd in .925 zilver.

Op basis van offerte

visibility

Jacqueline 2

Manchetknopen op basis van 1-op-1 ontwerp, uitgevoerd in .925 zilver.

Op basis van offerte

visibility

Jacqueline 3

Herinneringsketting gemaakt uit eigen goud, waarbij ik zowel as als een vingerafdruk mocht verwerken.

Op basis van offerte

visibility

Johanna

Een nieuwe ring gemaakt van 'oud' goud met een zelfgetekend hartje.

Op basis van offerte

visibility

Joke

Maatwerk collier met groot geelgouden hart waarbij 2 vingerafdrukken samen 1 zijn

Op basis van offerte

visibility

Linda

Op maat maken van eigen geelgouden trouwringen en samen solderen tot 1 solide herenring.

Op basis van offerte

Elk verhaal is uniek, en zo uniek kan ook je sieraad zijn. Alle sieraden die ik maak zijn persoonlijk en dat is juist wat mijn werk zo bijzonder maakt. Die emotie verpakken in een sieraad is een enorme eer, een uitdaging en naar mijn idee het meest bijzondere wat ik voor mensen kan maken. En zoveel mensen, zoveel wensen. Als afgestudeerd Jewellery Manufacturer Designer ontwerp en maak ik maatwerk-sieraden in zilver of goud van A tot Z geheel zelf in mijn eigen atelier in Tilburg.

Soms vertelt een sieraad uit mijn eigen collectie perfect het gevoel wat in jouw sieraad moet zitten, soms past het beter of mooier een sieraad geheel op maat te ontwerpen en maken. Een herinnerings-sieraad voor degene die je o-zo moet missen, een erfstuk wat je graag nieuw leven in zou willen blazen, een speciale set trouwringen of een bijzonder kraam-cadeau voor je geliefde, allemaal voorbeelden van sieraden waarbij het wenselijk kan zijn iets specifiek alleen voor jou te ontwerpen. 

Atelier, ontwerp & uitvoering
Wanneer je speelt met het idee voor een bijzonder sieraad nodig ik je met veel liefde uit in mijn atelier in de ruwe diamant van Nederland: het bruisende Tilburg. Het bespreken van je wensen kan op maandag, dinsdag of donderdag en duurt ongeveer 2 uur. Ik leg je de mogelijkheden uit, laat je voorbeelden zien en samen inventariseren we je wensen. Soms maak ik direct een schets en soms moet ik het onderwerp even op me in laten werken om een ontwerp te maken. Na het ontwerp ontvang je een offerte wat het maken van het sieraad zou gaan kosten.

De prijs is geheel afhankelijk van je wensen, vanaf ca. € 300,- voor een sieraad in zilver en vanaf ca. € 400,- voor een sieraad in goud. Na je akkoord ga ik voor je aan de slag. Hou voor een set trouwringen in 14 karaats goud 1000 tot 2000 euro in gedachten, waarbij mijn gemiddelde op ca 1350 euro ligt - dit is uiteraard erg afhankelijk van je wensen in dikte, breedte en de hoeveelheid en formaat van edelstenen zoals een diamant. Laat het eens door je gedachten gaan en mocht je graag eens vrijblijvend langs komen dan staat de koffie voor je klaar! Lieve groet, Maaike - MmePomm


Onze site gebruikt cookies voor optimaal gebruik van de site, we slaan geen persoonlijke gegevens op.