Het klinkt als pure commercie maar serieus werkelijk waar lieve mensen wat is de workshop keer op keer een feestje om te geven! Voor mij combineert het alles waar mijn hartje sneller van gaat slaan: het maken van betekenisvolle sieraden, het vol passie uitleggen hoe je dit doet en jullie een kijkje geven in de bizar mooie wereld van edelstenen. Let op: deze workshop is zeer verslavend en uit ruime ervaring weet ik dat bijna alle deelnemers terug komen ;)

Ik geef deze workshop nu zo'n 7 jaar en al vele jaren is hij bijzonder populair, omdat mijn tijd beperkt is vanwege de drukte in het atelier geef ik ca. 2 workshops per maand. Daardoor zijn de plekken beperkt en de vraag is dus groot, wacht dus niet te lang met inschrijven want vol is echt vol. 

Ik kan niet wachten je te ontvangen in het atelier en je de kneepjes van het vak te leren, hopelijk tot ziens!

Liefs, Maaike
Goudsmid | MmePomm

Maart
Zaterdag 4 maart (VOL)
Zondag 5 maart (VOL)
Zaterdag 18 maart (VOL)

April
Zaterdag 1 april (VOL)
Zondag 16 april (VOL)

Mei
Zaterdag 13 mei (VOL)
Zondag 14 mei (VOL)

Juni
Zondag 11 juni (VOL)

In juli en augustus geef ik helaas geen workshops, de eerst volgende workshops zullen in september zijn. Sta je op de wachtlijst dan krijg je als eerste bericht.

* ik probeer de aantallen zo snel mogelijk bij te werken na een reservering.

(reserveer een plekje door op het product hieronder te klikken)
 

Nancy: "Wat was het ontzettend leuk om te doen, wat zijn we blij met onze ringen, wat ben je een lief en geduldig mens die haar enthousiasme uitstraalt en overdraagt aan anderen. Kortom het was echt super!”

Mirjam: "Een workshop bij Maaike in haar atelier is gewoon heerlijk. Ze is een ontzettend warm, uitnodigend en lief mens met ongelooflijk veel hart voor haar werk. Dat merk je aan alles wat ze zegt, doet en maakt! Ze laat iedereen op zijn/haar niveau werken (wil je veel hulp dan krijg je dat en lukt het je zelf dan laat ze je vrij) en je gaat hoe dan ook met een prachtig resultaat naar huis. Het is een feestje om bij haar aan het werk te zijn en ik kan niet wachten op de volgende workshop!"
Mmm cookies, voor optimaal scrollen door de site en de beste ervaring op mmepomm.com.
Accepteer geselecteerde cookies