Het klinkt als pure commercie maar serieus werkelijk waar wat is de workshop ring maken keer op keer een feestje! Voor mij combineert het alles waar mijn hartje sneller van gaat slaan: het maken van betekenisvolle sieraden, het vol passie uitleggen hoe je dit doet en jullie een kijkje geven in de bizar mooie wereld van edelstenen. Let op: deze workshop is zeer verslavend en uit ruime ervaring weet ik dat bijna alle deelnemers terug komen ;)

In 2023 stoeide ik met de ruimte in mijn agenda, er waren simpelweg te weinig dagen in de maand om de workshops te geven waarvoor jullie zo massaal enthousiast over zijn. "Ga ik stoppen of ga ik door?" was een vraag die mij vele nachten wakker hield. Ik heb besloten de workshop een tikkeltje aan te passen maar het goed nieuws is: voorlopig ga ik door met het geven van workshops, YESSS! 

Wat gaat er veranderen in 2024:

- de workshops gaan niet meer maandelijks plaats vinden maar eens per ongeveer twee maanden
- voortaan gaan de workshops ook op vrijdag plaats vinden
- het spijt me, maar de keuze voor het gebruik van eigen goud is komen te vervallen
- inhoudelijk gaat er wellicht iets veranderen in de informatie over de edelstenen, dit is nu een groot stuk van de workshop en ga ik enigzins inkorten of je vooraf informatie over toe sturen. De workshop liep nu vaak erg uit en ik zal dit proberen te beperken ;)

Let op: het animo voor de workshops is altijd groot omdat heel veel mensen het net zo leuk als ik vinden, en omdat ruim 80% van de deelnemers bij me terug komt voor een 2e (of zelfs 14e of 15e) workshop. Ik ben nu voornemens de workshops in het najaar op dezelfde manier door te zetten maar wil je 100% zeker zijn dan is het slim nu een plekje te reserveren.

Ik kan niet wachten je te ontvangen in het atelier en je de kneepjes van het vak te leren, hopelijk tot ziens.

Liefs, Maaike
Goudsmid & Europees Edelsteenkundige | MmePomm
 

Maart
Vrijdag 1 maart (VOL)
Zaterdag 2 maart (VOL)
Zondag 3 maart (VOL)

April
Vrijdag 5 april (VOL)
Zaterdag 6 april (VOL)
Zondag 7 april (VOL)

Mei
Vrijdag 24 mei (VOL)
Zaterdag 25 mei (VOL)
Zondag 26 mei (VOL)

* ik probeer de aantallen zo snel mogelijk bij te werken na een reservering.

(reserveer een plekje door op het product hieronder te klikken)

Zat er dit keer geen datum voor je bij die schikt of vis je net achter het net? Ik beloof nog niet 100% de workshops in het najaar te houden maar de kans is groot. Wil je straks als eerste een mail krigjen voor de nieuwe data meld je hier dan aan voor de wachtlijst: 


 


Nancy: "Wat was het ontzettend leuk om te doen, wat zijn we blij met onze ringen, wat ben je een lief en geduldig mens die haar enthousiasme uitstraalt en overdraagt aan anderen. Kortom het was echt super!”
Mirjam: "Een workshop bij Maaike in haar atelier is gewoon heerlijk. Ze is een ontzettend warm, uitnodigend en lief mens met ongelooflijk veel hart voor haar werk. Dat merk je aan alles wat ze zegt, doet en maakt! Ze laat iedereen op zijn/haar niveau werken (wil je veel hulp dan krijg je dat en lukt het je zelf dan laat ze je vrij) en je gaat hoe dan ook met een prachtig resultaat naar huis. Het is een feestje om bij haar aan het werk te zijn en ik kan niet wachten op de volgende workshop!"


Edelsteentjes bij je workshop

Lees meerkeyboard_arrow_right

Mmm cookies, voor optimaal scrollen door de site en de beste ervaring op mmepomm.com.
Accepteer geselecteerde cookies