CORONA EN DE POMM-WORKSHOPS
Verdikkeme doosjes, in wat een bizar schuitje zijn we in de afgelopen periode met z'n allen terecht gekomen. Ook op mijn workshops hebben de algemene Corona-regels invloed, ik ben flink aan het passen en meten geweest en heb gelukkig een mooie invulling gevonden. De wijzigingen in mijn workshop vanwege de crisis zijn samengevat: 
- Mijn workshops zijn gewijzigd van 6 naar 4 deelnemers
- Iedereen heeft zijn eigen gereedschaps-set en deze ontsmet ik voorafgaand aan de workshop
- Er is voldoende ontsmettingsmateriaal beschikbaar
- Ik probeer zoveel mogelijk afstand te houden en zal desgewenst een mondkapje dragen wanneer ik dichter bij je moet zijn, bijvoorbeeld bij het moment dat je zult gaan werken met de brander om de ringen te solderen
- De lunch van de Carpacciobar blijft gelijk, alleen de locatie zal bij mij zijn in plaats van in het restaurantje van de Carpacciobar
- Wanneer jij of ik alsnog verkoudheidsklachten krijgen moeten we de workshop helaas toch last-minute annuleren/verzetten. Ik ga uit van ieders eerlijkheid en openheid hierin om ons samen aan de geldende afspraken te houden en dit dus aan me door te geven.  

 


Ben jij ook zo gek op echt zilveren sieraden en altijd al eens zelf het hamertje in eigen hand willen nemen? Dat kan! Stel je toch eens voor: je eigen persoonlijke sieraad, helemaal zelf gemaakt!

AGENDA

September 
Woensdag 2-9 Halve dag-workshop aanschuifring maken 
Zaterdag 5-9 Dag-workshop aanschuifring maken XL (2 ringen inclusief luxe lunch van De Carpacciobar) 

Zaterdag 19-9 Dag-workshop aanschuifring maken XL (2 ringen inclusief luxe lunch van De Carpacciobar)
Zondag 20-9 Dag-workshop aanschuifring maken XL (2 ringen inclusief luxe lunch van De Carpacciobar)


Oktober
Zaterdag 3-10 Dag-workshop aanschuifring maken XL (2 ringen inclusief luxe lunch van De Carpacciobar) - VOL
Zondag 4-10 Dag-workshop aanschuifring maken XL (2 ringen inclusief luxe lunch van De Carpacciobar) - VOL
Zondag 11-10 Dag-workshop aanschuifring maken XL (2 ringen inclusief luxe lunch van De Carpacciobar) - VOL

NOTE: EIND OKTOBER VERHUIS IK (INCL. ATELIER) NAAR EEN PRACHTIG NIEUWE LOCATIE, HIERDOOR ZAL IK GESLOTEN ZIJN VAN 16 OKTOBER TOT 16 NOVEMBER. IK VERWACHT HIERNA DOOR DE NADERENDE DECEMBER-DRUKTE HELAAS GEEN WORKSHOPS MEER TE KUNNEN GEVEN IN NOVEMBER EN DECEMBER. DE NIEUWE DATA VOOR JANUARI, FEBRUARI EN MAART VOLGEN UITERAARD ZO SNEL MOGELIJK :)

Reserveren kan door je plekje bij de betreffende workshop te bestellen (let goed op dat je de juiste datum selecteert!), je ontvangt dan een automatische orderbevestiging van je 'bestelling' en ongeveer 2 weken voor de workshop ontvang je een compleet mailtje met een herinnering van de tijden, locatie, parkeerinstructie, etc.

 

Mirjam: "Een workshop bij Maaike in haar atelier is gewoon heerlijk. Ze is een ontzettend warm, uitnodigend en lief mens met ongelooflijk veel hart voor haar werk. Dat merk je aan alles wat ze zegt, doet en maakt! Ze laat iedereen op zijn/haar niveau werken (wil je veel hulp dan krijg je dat en lukt het je zelf dan laat ze je vrij) en je gaat hoe dan ook met een prachtig resultaat naar huis. Het is een feestje om bij haar aan het werk te zijn en ik kan niet wachten op de volgende workshop!"Aanschuifring halve dag-workshop

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Aanschuifring dag-workshop

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Edelsteentjes bij je workshop

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Onze site gebruikt cookies voor optimaal gebruik van de site, we slaan geen persoonlijke gegevens op.