Welkom lieve jij,

Mijn naam is Maaike Noorlander, ik ben goudsmid en edelsteenkundige en heb sinds juni 2009 een atelier in betekenisvolle sieraden. Ik volgde mijn opleiding in de metropool Londen en mag mezelf zodoende met een mond vol gediplomeerd Jewellery Manufacturer noemen. In 2015 studeerde ik tevens cum laude af als Designer. Enigzins verslaafd aan het studeren volgde ik in 2019 mijn 2e passie; de wondere wereld van edelstenen. In 2020 behaalde ik het diploma Edelsteenkundige - niveau DGI (Dutch Gemmologist Institute) aan de Zadkine Vakschool in Schoonhoven, en in 2023 behaalde ik het Europees erkend diploma European Gemmologist bij de Federation of European Education in Gemmology (FEEG). 

"Een m'Pomm-sieraad is een steuntje in de rug of juist een token van liefde. Een sieraad van pure emotie, om je kinderen altijd bij je te dragen of juist voor degene die je moet missen maar voor altijd door leeft in je hart. De liefde die jij voelt voor hetgeen je bij je wilt dragen, en de liefde die ik voor mijn vak voel."

Goudsmeden is voor mij zowel 2D als 3D werken, letterlijk bouwen in miniatuurvorm in zilver en goud. Het persoonlijke karakter van mijn sieraden ontdek je in mijn gehele werkwijze, een persoonlijk sieraad vraagt om een persoonlijke aanpak. Mijn inspiratie haal ik uit de bijzondere verhalen van mijn klanten, uit mijn eigen verhaal van je hart volgen en bewust in het leven staan. Ik hoop je dat in mijn sieraden een beetje mee te geven. 

Elk sieraad is voor mij een project, en dat maakt het zoveel meer dan alleen een sieraad vervaardigen. Het gaat om het verhaal wat erachter schuilt gaat, vertalen naar iets meer dan waardevols zodat je het met de grootste liefde van de wereld zult dragen. Emotievolle sieraden maken is mijn ding, mijn doel. 

Lieve groet,
Maaike

Maaike Noorlander | Gediplomeerd Jewellery Designer Maker & Edelsteenkundige
Mmm cookies, voor optimaal scrollen door de site en de beste ervaring op mmepomm.com.