Over-mmePomm

"een sieraad uit liefde, dat is MmePomm"
Een Pomm-sieraad is een steuntje in de rug of juist een token van liefde. Een sieraad van pure emotie, om je kinderen altijd bij je te dragen of juist voor degene die je moet missen maar voor altijd door leeft in je hart. De liefde die jij voelt voor hetgeen je bij je wilt dragen, en de liefde die ik voor mijn vak voel.

Elk sieraad is voor mij een project, en dat maakt het zoveel meer dan alleen een sieraad vervaardigen. Het gaat om het verhaal wat erachter schuilt gaat, vertalen naar iets meer dan waardevols zodat je het met de grootste liefde van de wereld zult dragen. Emotievolle sieraden maken is mijn ding, mijn doel. 

Mijn naam is Maaike Noorlander, ik volgde mijn opleiding in de metropool Londen en mag mezelf zodoende met een mond vol gediplomeerd Jewellery Manufacturer & Designer noemen. In 2015 studeerde ik tevens cum laude af als designer. Mijn bedrijf staat sinds 2009 voor aandacht, passie voor mijn ambacht en tijdloze kwaliteit. In 2019 volgde ik naast het goudsmeden mijn enthousiasme voor edelstenen waardoor ik onlangs het diploma Edelsteenkundige - niveau DGI aan de Zadkine Vakschool Schoonhoven behaalde.

Goudsmeden is voor mij zowel 2D als 3D werken, letterlijk bouwen in miniatuurvorm in zilver en goud. Het persoonlijke karakter van mijn sieraden ontdek je in mijn gehele werkwijze, een persoonlijk sieraad vraagt om een persoonlijke aanpak. Mijn inspiratie haal ik uit de bijzondere verhalen van mijn klanten, uit mijn eigen verhaal van je hart volgen en bewust in het leven staan. Ik hoop je dat in mijn sieraden een beetje mee te geven. 

Het is een eer herinneringen, liefde of mijlpalen te verpakken in sieraden. Na jaren mijn atelier vanuit de metropool Londen te hebben gerund ben ik terug naar mijn roots, de plek waar ik opgroeide en de creativiteit van mijn ouders mee kreeg. Exact 350 meter van mijn ouderllijk huis run ik nu mijn heerlijk ruime atelier, het moest zo zijn. Ik hoop je hier te mogen ontmoeten, graag tot ziens!

Lieve groet,
Maaike Noorlander
Gediplomeerd Jewellery Designer Maker
Mmm cookies, voor optimaal scrollen door de site en de beste ervaring op mmepomm.com.
Accepteer geselecteerde cookies