Armband VonkAir4 incl. 1 vingerafdruk-slider Armband VonkAir4 incl. 1 vingerafdruk-slider Armband VonkAir4 incl. 1 vingerafdruk-slider
Armband VonkAir4 incl. 1 vingerafdruk-slider Armband VonkAir4 incl. 1 vingerafdruk-slider Armband VonkAir4 incl. 1 vingerafdruk-slider
Armband VonkAir4 incl. 1 vingerafdruk-slider
0 Review | Review toevoegen
Alles begint met een vonkje, een kleine sprankel die het vuurtje aanwakkert als een puntje van licht. De VONK collectie staat voor dat wat in je hart zit. Niet te zwaar maar wel om altijd bij...

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 105,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Alles begint met een vonkje, een kleine sprankel die het vuurtje aanwakkert als een puntje van licht. De VONK collectie staat voor dat wat in je hart zit. Niet te zwaar maar wel om altijd bij je te dragen, een echt zilveren slider die je ook over 10 jaar nog laat stralen. 

De Vonk serie sliders zijn kleine sliders gemaakt van echt .925 zilver en kun je schuiven aan tal van materialen zoals de VonkAir-armbanden van maritiem koord, super handig en vrolijk elastische band maar ook een mooi lint of leren band.

Dit sieraad betreft een VonkAir-armband met schuifslot met 1 zilveren slider. Desgewenst kun je extra sliders of bandjes bijbestellen en je armband uitbreiden.


origineel, een eigen ontwerp van MmePomm
✓ gemaakt van .925 zilver
✓ incl. VonkAir band en 1 slider
strakke & duidelijke laser-gravure

De Vonk serie is de opvolger van de Vuur serie die van 2015 tot 2019 heeft gelopen. De vorm is gelijk maar opening voor de band iets anders van vorm, daarnaast zijn de letter-opties anders dan bij de oudere slagletter-sliders. De druppelvorm van de Vonk collectie is geïnspireerd op een grafisch patroon uit de St. Martins bibliotheek in Londen en was mmePomm's eind-collectie aan de prestigieuze Holts Academy Londen waar zij afstudeerde als Jewellery Manufacturer & Designer.

Let op: we laseren de letters met een machine in de sliders die we met de hand instellen, hierbij laseren we de letter/symbool zo exact mogelijk in het midden van de slider. Het blijft echter deels handwerk waardoor de letter net een tikkeltje naar links of rechts kan staan. Ik streef naar perfectie maar onthou dat handwerk geen machinewerk is. Kleuren fotograferen is heeeeeel lastig en ook de kleur van jouw scherm kan de kleur beinvloeden, we doen ons uiterste best de kleur zo exact mogelijk op de foto te zetten maar het kan zijn dat hij dus net een tikje donkerder of lichter is dan jouw schermpje weergeeft. Wil je 110% zeker zijn, kom dan op afspraak even langs in ons atelier. 

Een vingerafdruk kan worden aangeleverd in inkt, digitaal, in was of in silicone. Twijfel je over de kwaliteit mail dan gerust eerst een foto van de afdruk naar info@mmepomm.com zodat we even met je mee kijken. Elke vingerafdruk wordt door ons omgezet naar een digitale lijntekening. Dit doen we door elke lijn uit de vingerafdruk met de hand over te trekken in Photoshop, een zeer tijdrovend karweitje maar wat juist de prachtige lijnen geeft van de vingerafdruk. Bij je sieraad ontvang je altijd de opbouw van de digitale vingerafdruk en uiteindelijke digitale vingerafdruk (lijntekening) in JPEG- en PNG-formaat bij je sieraad.

Note: een baby'tje heeft vanaf zijn of haar geboorte een vingerafdruk maar de groefjes in de vingertjes zijn nog zo ondiep dat het beter is even te wachten tot de groefjes wat dieper zijn geworden en daardoor beter zichtbaar. Elke baby is anders dus test het afdrukje bij twijfel gewoon eerst eventjes, ik neem zelf afdrukjes af bij baby'tjes rond de 5 a 6 maanden.  

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?


Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Lindelaan 1, 5268 CB Helvoirt. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Helvoirt af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver en lycra
Afmetingen
slider ca. 9 mm hoog
Kleur
Lycra: panter