Armband VonkAir4 incl. 1 slider Armband VonkAir4 incl. 1 slider
Armband VonkAir4 incl. 1 slider Armband VonkAir4 incl. 1 slider
Armband VonkAir4 incl. 1 slider
0 Review | Review toevoegen
Alles begint met een vonkje, een kleine sprankel die het vuurtje aanwakkert als een puntje van licht. De VONK collectie staat voor dat wat in je hart zit. Niet te zwaar maar wel om altijd bij...

Verzendkosten

€ 4,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 55,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Alles begint met een vonkje, een kleine sprankel die het vuurtje aanwakkert als een puntje van licht. De VONK collectie staat voor dat wat in je hart zit. Niet te zwaar maar wel om altijd bij je te dragen, een echt zilveren slider die je ook over 10 jaar nog laat stralen. 

De Vonk serie sliders zijn kleine sliders gemaakt van echt .925 zilver en kun je schuiven aan tal van materialen zoals de VonkAir-armbanden van maritiem koord, super handig en vrolijk elastische band maar ook een mooi lint of leren band.

Dit sieraad betreft een VonkAir-armband met schuifslot met 1 zilveren slider. Desgewenst kun je extra sliders of bandjes bijbestellen en je armband uitbreiden.


origineel, een eigen ontwerp van MmePomm
✓ gemaakt van .925 zilver
✓ incl. VonkAir band en 1 slider
strakke & duidelijke laser-gravure

De Vonk serie is de opvolger van de Vuur serie die van 2015 tot 2019 heeft gelopen. De vorm is gelijk maar opening voor de band iets anders van vorm, daarnaast zijn de letter-opties anders dan bij de oudere slagletter-sliders. De druppelvorm van de Vonk collectie is geïnspireerd op een grafisch patroon uit de St. Martins bibliotheek in Londen en was mmePomm's eind-collectie aan de prestigieuze Holts Academy Londen waar zij afstudeerde als Jewellery Manufacturer & Designer.

Let op: we laseren de letters met een machine in de sliders die we met de hand instellen, hierbij laseren we de letter/symbool zo exact mogelijk in het midden van de slider. Het blijft echter deels handwerk waardoor de letter net een tikkeltje naar links of rechts kan staan. Ik streef naar perfectie maar onthou dat handwerk geen machinewerk is. Kleuren fotograferen is heeeeeel lastig en ook de kleur van jouw scherm kan de kleur beinvloeden, we doen ons uiterste best de kleur zo exact mogelijk op de foto te zetten maar het kan zijn dat hij dus net een tikje donkerder of lichter is dan jouw schermpje weergeeft. Wil je 110% zeker zijn, kom dan op afspraak even langs in ons atelier. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver en lycra
Afmetingen
slider ca. 9 mm hoog
Kleur
Lycra: panter