Vonk slider Blanco

0 Beoordelingen
Vonk slider Blanco
34,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 4,00
Levertijd !! Let op !! Vanwege vakantie is de levertijd ruim 6 weken!

Productomschrijving

Alles begint met een vonkje, een kleine sprankel die het vuurtje aanwakkert als een puntje van licht. De VONK collectie staat voor dat wat in je hart zit. Niet te zwaar maar wel om altijd bij je te dragen, een echt zilveren slider die je ook over 10 jaar nog laat stralen. 

De Vonk serie sliders zijn kleine sliders gemaakt van echt .925 zilver en kun je schuiven aan tal van materialen zoals de elastische band maar ook een mooi lint of leren band. Knoop bijvoorbeeld een stretch bandje om je pols om hem heel eenvoudig aan en uit te doen. Deze slider is gemaakt van zilver, en uitgevoerd zonder initiaal, symbool of vingerafdruk.


origineel, een eigen ontwerp van MmePomm
✓ gemaakt van .925 zilver

De Vonk serie is de opvolger van de Vuur serie die van 2015 tot 2019 heeft gelopen. De vorm is gelijk maar opening voor de band iets anders van vorm, daarnaast zijn de letter-opties anders dan bij de oudere slagletter-sliders. De druppelvorm van de Vonk collectie is geïnspireerd op een grafisch patroon uit de St. Martins bibliotheek in Londen en was mmePomm's eind-collectie aan de prestigieuze Holts Academy Londen waar zij afstudeerde als Jewellery Manufacturer & Designer.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen slider ca. 9 mm hoog
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Vonk slider Blanco
Laat een review achter
Versturen