Vonk Stretchy zwart

0 Beoordelingen
Vonk Stretchy zwart
7,50
Prijs per stuk
Verzendkosten € 4,00
Levertijd !! Let op !! Vanwege vakantie is de levertijd ruim 6 weken!

Productomschrijving

Alles begint met een vonkje, een kleine sprankel die het vuurtje aanwakkert als een puntje van licht. De VONK collectie staat voor dat wat in je hart zit. Niet te zwaar maar wel om altijd bij je te dragen, een echt zilveren slider die je ook over 10 jaar nog laat stralen. 

De Vonk serie sliders zijn kleine sliders gemaakt van echt .925 zilver en kun je schuiven aan tal van materialen zoals deze elastische band. Deze stretchy banden zijn gemaakt van elastisch stof. Net als een t-shirt wat je vaak draagt gaat het elastische band door het dragen pluizen. Zelf draag ik de banden al jaren met veel plezier en wissel de band ongeveer eens per 9 maanden, vind je het pluizen vervelend dan adviseer ik je een ander soort armband.

- elastisch, heel prettig om en af te doen
- origineel ontwerp door MmePomm
- knoop&klaar, one size fits all 

De totale lengte van de band bedraagt ca. 50 cm. Je kunt de armband eenvoudig inkorten door hem op jouw ideale lengte af te knippen en het einde van de band lichtjes te branden met een aansteker, hierdoor smelten de vezels in elkaar. 

De VONK serie is de opvolger van de VUUR serie die van 2015 tot 2019 heeft gelopen. De vorm is gelijk maar opening voor de band iets anders van vorm, daarnaast zijn de letter-opties anders dan bij de oudere slagletter-sliders. De druppelvorm van de VONK collectie is geïnspireerd op een grafisch patroon uit de St. Martins bibliotheek in Londen en was MmePomm's eind-collectie aan de prestigieuze Holts Academy Londen waar zij afstudeerde als Jewellery Manufacturer & Designer. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal Lycra
Afmetingen ca. 50 cm
Kleur Zwart
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Vonk Stretchy zwart
Laat een review achter
Versturen