Voluit Ring Voluit Ring Voluit Ring Voluit Ring
Voluit Ring Voluit Ring Voluit Ring Voluit Ring
Voluit Ring
0 Review | Review toevoegen
Een ring waarin al je liefdes samen komen, om je onder te dompelen in liefde

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 109,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Als liefde confetti zou zijn dan zou deze ring een perfecte verbeelding zijn, een ring waarin jouw belangrijkste personen in je leven strooien met liefde. Of je nu zelf tekent, je partner laat tekenen of misschien juist je kinderen, partner én ouders hartjes wel zodat ze allemaal samen komen. De keuze is aan jou, maar 1 ding is zeker het is een ring bommetje vol liefde!

Op deze stetment ring staan 17 hartjes en 13 halve hartjes. Jij kiest hoeveel hartjes je aan wilt leveren en ik zorg dat ze stuk voor stuk prachtig diep in de ring worden gelaserd. Elk hartje wordt door ons digitaal uitgesneden en omgezet naar een soort digitaal stempeltje, elk hartje wordt verkleind en gedraaid tot een patroon wat in de plaat zilver wordt gelaserd. 

✓ Statement-ring om al je helden bij je te dragen
 Duurzaam .925 zilver met verdiepte laser-gravure van alle hartjes

 volledig handgemaakt in eigen atelier

Hoe lever je het hartje of de hartjes aan? Laat je iedereen die je samen op de Voluit-ring wilt laten terug komen een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. De hartjes hoeven niet op hetzelfde vel papier te staan, je mag in 1 mailtje verschillende bijlages toevoegen en wij vissen alle hartjes er stuk voor stuk uit. Staan er meerdere hartjes van dezelfde persoon op 1 vel, zet dan even een pijltje bij het hartje van je voorkeur. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
band ring 4 mm breed, 1 mm dikte. Lengte druppelvorm op bovenzijde ca. 28 x 25 mm (in verhouding tot de ringmaat)