Vingerafdruk-ketting | druppel

0 Beoordelingen
Vingerafdruk-ketting | druppel Vingerafdruk-ketting | druppel
114,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd !! Let op !! Vanwege vakantie is de levertijd ruim 6 weken!

Productomschrijving

Een enkele aanraking, nog een keer... een extreem waardevol en dierbaar sieraad, dat is de vingerafdruk-ketting in echt zilver. Voor altijd een tastbaar afdrukje van diegene die zo diep in je hart zit, die je moet missen of juist degene die je elke dag ziet maar het liefst 24 uur per dag bij je zou willen dragen. Een vingerafdruk-bedel is niet zomaar een bedel maar een unieker dan uniek sieraad voor het leven.

Het is cliche maar zo waar; er is weinig meer uniek dan een vingerafdruk. Het lijnenpatroon is iets waar je naar kunt blijven kijken, wauw wat zijn vingerafdrukken toch iets bijzonders. Sommige afdrukken hebben bijvoorbeeld 50 lijntjes, waar anderen 150 lijntjes bevatten. De kern is het meest herkenbare deel van de vingerafdruk en krijgt altijd de prominente plek in jouw sieraad. 

Een vingerafdruk kan worden aangeleverd in inkt, digitaal, in was of in silicone. Twijfel je over de kwaliteit mail dan gerust eerst een foto van de afdruk naar info@mmepomm.com zodat we even met je mee kijken. Elke vingerafdruk wordt door ons omgezet naar een digitale lijntekening. Dit doen we door elke lijn uit de vingerafdruk met de hand over te trekken in Photoshop, een zeer tijdrovend karweitje maar wat juist de prachtige lijnen geeft van de vingerafdruk. Bij je sieraad ontvang je altijd de opbouw van de digitale vingerafdruk en uiteindelijke digitale vingerafdruk (lijntekening) in JPEG- en PNG-formaat bij je sieraad.


 duurzaam .925 zilver met de gravure van een vingerafdruk
✓ geen fabriekswerk maar 100% hand gemaakt in eigen atelier
inclusief digitaal bestand van de vingerafdruk die je aanlevert


Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak te plannen. 

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen ca. 14.5 mm hoog
Collier 1.3 mm ongeslepen anker of 1.5 mm bolletjes collier
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Vingerafdruk-ketting | druppel
Laat een review achter
Versturen