Tekst-bangle Tekst-bangle
Tekst-bangle Tekst-bangle
Tekst-bangle
0 Review | Review toevoegen
Oersterke tekstarmband van solide .925 met een tekst die je lief is

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 109,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dat ene liedje, die ene zin die zoveel voor je betekent of zijn het juist de namen van je kinderen die je voor altijd bij je zou willen dragen? Daarvoor is de tekst-bangle, om dat wat voor jou het meest belangrijke is te vereeuwigen middels een hoge kwaliteit echt zilveren sieraad waar je over jaren en jaren nog plezier van zult hebben. Wist je overigens dat een ondoorbroken ronde vorm staat voor eeuwigheid?

Deze hoge kwaliteit bangle gemaakt van .925 zilver staat letterlijk en figuurlijk voor een bere sterke band voor het leven. Veel mensen vergelijken deze armband met een slavenarmband, een bangle is echter veel sterker omdat hij door en door zilver is en dus geen holle kern heeft. Dit zorgt voor een ijzersterke band die tegen een stootje kan.

✓ .925 zilver - 4 mm dik 
✓ Super sterk in & in zilver
✓ afgeronde binnenzijde voor extra draagcomfort

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met 11 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een tekst-bangel kunnen teksten tot maximaal ca. 90 tekens (afhankelijk van je maat). 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2 x 4 mm, half afgerond (vlakke zijde buiten, bolle zijde binnen)