Sweetheart ketting 'oud' goud Sweetheart ketting 'oud' goud
Sweetheart ketting 'oud' goud Sweetheart ketting 'oud' goud
Sweetheart ketting 'oud' goud
0 Review | Review toevoegen
Ge-wel-dig kettinkje gemaakt van een nieuw 14k geelgouden collier met een hartje gemaakt van je eigen goud.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 380,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een kettinkje voor het leven, om zelfs daarna nog door te geven. Subtiel en de overtreffende trap van liefde, om stiekem een beetje bij weg te smelten: de Sweetheart-collectie met zelf getekende hartjes. Oh-zo lief, zo kun je dit kettinkje het beste beschrijven. Het hartje kun je door je held(en) laten tekenen of iemand anders die je lief is. Juist het zelf getekende geeft het kettinkje een speelse twist en kinderen zijn meer dan trots wanneer mama hun hartje draagt. Een blauwdrukje van teken-kunst op een bepaalde leeftijd om je held(en) altijd bij je te dragen.

Bij dit kettinkje wordt het hartje gemaakt van je eigen goud, samen met een kettinkje van nieuw 14 karaats geelgoud. Je eigen goud smelt ik om tot een nieuw plaatje goud. Jouw zelfgetekende hartje wordt omgezet naar een digitaal bestand wat ik graveer op jouw goud en met een flinterdun zaagje met de hand uitzaag. De laatste stappen van vijlen, schuren en polijsten maken de bedel perfect zodat jij dit kettinkje je leven lang met alle liefde van de wereld kunt gaan dragen. Het hartje is net ietsjes bol geslagen voor een chique uitstraling. Je hoeft het hartje niet in de juiste maat te tekenen, ik verklein of vergroot het hartje naar het juiste formaat. Daarnaast is het mogelijk om 2 hartjes aan te leveren waarbij ik van elk van de hartjes de helft gebruik en deze samenvoeg tot 1 hartje. 

✓ Uber-uniek: ontwerp zelf het hartje voor een extra origineel exemplaar
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ .925 zilver - ca. 10 mm hoog, anker collier in 1.3 mm 
✓ Nog meer emotinele waarde: hartje gemaakt van je eigen goud

Oud goud: heb je nog een of meerdere sieraden van goud liggen wat je niet meer draagt maar wel waardevol voor je is omdat je het hebt gekregen van iemand die je lief is? Wellicht is dat oude sieraad, kapotte kettinkje of enkele oorbel juist weer perfect te gebruiken in een nieuw sieraad. Zo geef je het goud een nieuw, tweede leven en behoud je de emotionele waarde van het edelmetaal. Ik werk met 14 of 18 karaats goud. Speur je oude sieradenkistje dus eens na of je ergens 14k, 18k, .585 of .750 gemerkt ziet staan in je sieraad. Is dat zo, dan kan ik je goud voor 99,9% zeker omsmelten tot een mooi nieuw sieraad. Eigen goud langs brengen kan op afspraak, verzending per post is op eigen risico. Neem vooraf altijd even contact met me op via info@mmepomm.com Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.585 geelgoud gecombineerd met je eigen goud
Afmetingen
Hartje ca. 10 mm hoogte
Collier
Anker collier 1.3 mm, 42 of 45 cm