Sweetheart oorbellen - 14k goud

0 Beoordelingen
Sweetheart oorbellen - 14k goud
339,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Subtiel, voor eeuwig en bommetje vol liefde: zo zou ik de Sweetheart-oorbellen in geelgoud het beste omschrijven. Bij een Sweetheart-bedel setje oorbellen lever je zelf een of 2 getekend hartje(s) aan die wij uitvoeren tot een setje oorbellen in echt zilver of goud. Uit ervaring weten we dat vaak de kleinste helden het aller-aller-trotst zijn: hun ontwerp in edelmetaal uitgevoerd, hoe gaaf is dat?!

Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijk setje oorbellen die echt niemand anders heeft. Lever je 1 hartje aan dan hebben beide oorbellen jouw getekende hartvorm. Lever je 2 hartjes aan dan kun je kiezen om elke oorbel een verschillend hartje te hebben, of de 2 hartjes samen te voegen tot 1 nieuw hartje zodat beide oorbellen hetzelfde hartje hebben. Hierbij gebruik ik de linkerzijde van het ene hartje en de rechterzijde van het andere hartje. De keus is helemaal aan jou :)


Uber-uniek: ontwerp zelf de hartjes voor een extra origineel exemplaar
 Duurzaam .585 14 karaat geelgoud, ca. 6 mm hoog en 1.5 mm dikte

 volledig handgemaakt in eigen atelier en officieel gemerkt bij Waarborg Holland

Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .585 14 karaat goud
Afmetingen ca. 6 mm hoog x 1.5 mm dik, vlindersluiting
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Sweetheart oorbellen - 14k goud
Laat een review achter
Versturen