Sweetheart oorbellen
0 Reviews | Review toevoegen

Subtiel, vrolijk en bommetje vol liefde: zo zou ik de Sweetheart-oorbellen het beste omschrijven. Bij een Sweetheart-bedel setje oorbellen lever je zelf een of 2 getekend hartje(s) aan die wij uitv...

Verzendkosten

€ 4,00 

Levertijd

ca. 4 weken

€ 69,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Subtiel, vrolijk en bommetje vol liefde: zo zou ik de Sweetheart-oorbellen het beste omschrijven. Bij een Sweetheart-bedel setje oorbellen lever je zelf een of 2 getekend hartje(s) aan die wij uitvoeren tot een setje oorbellen in echt zilver of goud. Uit ervaring weten we dat vaak de kleinste helden het aller-aller-trotst zijn: hun ontwerp in edelmetaal uitgevoerd, hoe gaaf is dat?!

Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijk setje oorbellen die echt niemand anders heeft. Lever je 1 hartje aan dan hebben beide oorbellen jouw getekende hartvorm. Lever je 2 hartjes aan dan kun je kiezen om elke oorbel een verschillend hartje te hebben, of de 2 hartjes samen te voegen tot 1 nieuw hartje zodat beide oorbellen hetzelfde hartje hebben. Hierbij gebruik ik de linkerzijde van het ene hartje en de rechterzijde van het andere hartje. De keus is helemaal aan jou :)


Uber-uniek: ontwerp zelf het hartje voor een extra origineel exemplaar
 Duurzaam .925 zilver, ca. 6 mm hoog en 1.5 mm dikte

 volledig handgemaakt in eigen atelier

Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
ca. 6 mm hoog x 1.5 mm dik, vlindersluiting