Sweetheart-mini armband Sweetheart-mini armband Sweetheart-mini armband
Sweetheart-mini armband Sweetheart-mini armband Sweetheart-mini armband
Sweetheart-mini armband
0 Review | Review toevoegen
Jouw held(en) als ware ontwerpers; een prachtige armband met zelfgetekend hartje.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 84,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Als een tweede huid, een armbandje wat je echt elke-elke dag wilt dragen: dat is absoluut met stip het Sweetheart-mini armbandje. Een subtiel maar sterke schakel met een prachtig (zelfgetekend) hartje, uiteraard met een hele berg liefde gemaakt in ons eigen atelier in .925 zilver zodat je er écht heel lang plezier van zult hebben.

Uit ruime ervaring weten we dat vaak de kleinste helden nog trotser zullen zijn dan jijzelf: hun ontwerp in edelmetaal uitgevoerd, hoe gaaf is dat?! 

Teken zelf, of laat je lief of je kinderen een hartje tekenen en maak je armband unieker dan uniek! Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijke ring die echt niemand anders heeft.

✓ .925 zilver subtiele maar sterke schakel
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ jouw lief is de ontwerper in deze, laat een hartje tekenen of teken er zelf een voor een extra uniek exemplaar (liever een standaard hartje, dat kan natuurlijk ook :))

Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefdes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en upload deze bij je bestelling of mail hem achteraf even onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
Schakel 1.9 mm, hartje ca. 9 mm x 1.5 mm dikte