Sweetheart ketting

0 Beoordelingen
Sweetheart ketting Sweetheart ketting Sweetheart ketting
84,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Subtiel en de overtreffende trap van liefde, om stiekem een beetje bij weg te smelten: de Sweetheart-collectie met zelf getekende hartjes. Oh-zo lief, zo kun je dit kettinkje het beste beschrijven. Het hartje kun je door je held(en) laten tekenen of iemand anders die je lief is. Juist het zelf getekende geeft het kettinkje een speelse twist en kinderen zijn meer dan trots wanneer mama hun hartje draagt. Een blauwdrukje van teken-kunst op een bepaalde leeftijd om je held(en) altijd bij je te dragen.

Het hartje is net ietsjes bol geslagen voor een chique uitstraling en je hebt de keuze uit een stoere bolletjes ketting of een sierlijk anker-collier (ovale schakeltjes). Je hoeft het hartje niet in de juiste maat te tekenen, ik verklein of vergroot het hartje naar het juiste formaat. Daarnaast is het mogelijk om 2 hartjes aan te leveren waarbij ik van elk van de hartjes de helft gebruik en deze samenvoeg tot 1 hartje. 

volledig handgemaakt in eigen atelier
.925 zilver - ca. 10 mm hoog
✓ anker collier in 1.3 mm of balletjes collier in 1.5 mm
 ontwerp zelf het hartje voor een uniek, origineel exemplaar


Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen Hartje ca. 10 mm hoogte
Collier 1.3 mm ongeslepen anker of 1.5 mm bolletjes collier
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Sweetheart ketting
Laat een review achter
Versturen