Sweetheart bedel 'oud' goud

0 Beoordelingen
Sweetheart bedel 'oud' goud
105,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Soms zegt een bedel meer dan 1000 woorden! Bij een Sweetheart-bedel lever je zelf een getekend hartje aan wat wij uitvoeren tot een bedel in echt zilver of goud. Uit ervaring weten we dat vaak de kleinste helden het aller-aller-trotst zijn: hun ontwerp in edelmetaal uitgevoerd, hoe gaaf is dat?!

Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijke bedel die echt niemand anders heeft, perfect voor een kettinkje of armbandje.

 
Bij de sweetheart-bedel heb je de keuze voor nieuw zilver, nieuw goud of 'oud' goud. De optie 'oud' goud is gemaakt uit je eigen goud wat ik omsmelt tot een nieuw plaatje goud. Het zelfgetekende hartje wordt omgezet naar een digitaal graveerbestand en gegraveerd op goud plaatje goud. Hierna zaag ik het hartje met een flinterdun zaagje met de hand uit tot de laatste stappen van vijlen, schuren en polijsten komen waarna jij de bedel met alle liefde van de wereld kunt gaan dragen. 


Uber-uniek: ontwerp zelf het hartje voor een extra origineel exemplaar
Nog meer emotionele waarde: gemaakt van je eigen goud

 volledig handgemaakt in eigen atelier

Oud goud: heb je nog een of meerdere sieraden van goud liggen wat je niet meer draagt maar wat wel waardevol voor je is omdat je het hebt gekregen van iemand die je lief is? Wellicht is het perfect te gebruiken in een nieuw sieraad. Zo geef je een het goud een nieuw, tweede leven en behoud je de emotionele waarde van het edelmetaal. Ik werk met 14 of 18 karaats gemerkt goud. Speur dus even of je ergens 14k, 18k, .585 of .750 gemerkt ziet staan in je sieraad. Is dat zo, dan kan ik je sieraad voor 99,9% zeker omsmelten tot een mooi nieuw sieraad. Eigen goud langs brengen kan op afspraak, verzending per post is op eigen risico. Neem vooraf altijd even contact met me op via info@mmepomm.com.

Let op: voor de hoogte van de bedel neem ik altijd even contact met je op. Wil je de bedel bijvoorbeeld aan een fijn armbandje gaan dragen, een korte ketting of een lange ketting, en heb je veel of weinig eigen goud: allemaal bepalende vragen hoe groot we de bedel maken.

Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Sweetheart bedel 'oud' goud
Laat een review achter
Versturen