Sweetheart bedel 1
Sweetheart bedel 1
0 Review | Review toevoegen
Soms zegt een bedel meer dan 1000 woorden! Bij een Sweetheart-bedel lever je zelf een getekend hartje aan wat wij uitvoeren tot een bedel in echt zilver of goud. Uit ervaring...

Verzendkosten

€ 4,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 34,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Soms zegt een bedel meer dan 1000 woorden! Bij een Sweetheart-bedel lever je zelf een getekend hartje aan wat wij uitvoeren tot een bedel in echt zilver of goud. Uit ervaring weten we dat vaak de kleinste helden het aller-aller-trotst zijn: hun ontwerp in edelmetaal uitgevoerd, hoe gaaf is dat?!

Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijke bedel die echt niemand anders heeft, perfect voor een kettinkje of armbandje.

 
Bij de sweetheart-bedel heb je de keuze voor nieuw zilver, nieuw goud of 'oud' goud. De optie 'oud' goud is gemaakt uit je eigen goud wat ik omsmelt tot een nieuw plaatje goud. Het zelfgetekende hartje wordt omgezet naar een digitaal graveerbestand en gegraveerd op goud plaatje goud. Hierna zaag ik het hartje met een flinterdun zaagje met de hand uit tot de laatste stappen van vijlen, schuren en polijsten komen waarna jij de bedel met alle liefde van de wereld kunt gaan dragen. 


Uber-uniek: ontwerp zelf het hartje voor een extra origineel exemplaar
 Duurzaam .925 zilver, ca. 13 mm hoog

 volledig handgemaakt in eigen atelier

Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
ca. 13 mm hoog, 1 mm dikte.