Sweetheart aanschuifring Sweetheart aanschuifring Sweetheart aanschuifring
Sweetheart aanschuifring Sweetheart aanschuifring Sweetheart aanschuifring
Sweetheart aanschuifring
2 Reviews | Review toevoegen
Als een blauwdrukje van het moment, laat je lief(des) de liefde tekenen!

Verzendkosten

€ 4,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 74,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Hier smelt ik compleet bij weg: laat je lief of je kleine held een hartje tekenen en maak je ring unieker dan uniek! Hoe trots kun je zijn, en uit ervaring weten we dat vaak de kleinste helden het aller-aller-trotst zijn: hun ontwerp in edelmetaal uitgevoerd, hoe gaaf is dat?! Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijke ring die echt niemand anders heeft.

De Sweetheart-ring is een onderdeel van de serie Pomm-aanschuifringen. Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de aanschuifringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 

Uber-uniek: ontwerp zelf het hartje voor een extra origineel exemplaar
.925 zilver
volledig handgemaakt in eigen atelier
bolletjes of vlak, de keuze is aan jou


Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Note: de optie voor gravure aan de binnenzijde geldt alleen voor de optie vlakke ring.
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen
Jakobien - 06-02-2022 13:31

Ik ben heel blij met mijn schitterende aanschuifring, met een vingerafdrukhartje! Dankjewel!

Jakobien - 06-02-2022 13:30

Ik ben heel blij met mijn schitterende aanschuifrinf, met een vingerafdrukhartje! Dankjewel!

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond / 2 mm bolletjes. Formaat zelfgetekend hartje: tussen 4.5 en 6.5 mm, gemiddeld 5.5 mm hoogte. De exacte maat is afhankelijk hoe smal of breed het zelfgetekende hartje dat je aanlevert is. Een breed hartje oogt namelijk groter, een smal hartje juist weer veel kleiner. Ik pas het formaat van het hartje aan tot een mooi esthetisch plaatje waarbij de ring of ringen mooi in verhouding zijn.