Plaatje incl. collier | Vingerafdruk

0 Beoordelingen
Plaatje incl. collier | Vingerafdruk Plaatje incl. collier | Vingerafdruk Plaatje incl. collier | Vingerafdruk
109,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Een plaatje dit plaatje! De oude army-tag in een nieuw jasje, wie kent ze niet de bolletjes kettingen met leger-plaatjes met je NAW gegevens?! De nieuwe collectie Plaatjes zijn een kettinkjes met een persoonlijke twist zoals je bij mmePomm gewend bent, een tikje stoer maar toch subtiel door zijn klein-maar-fijn maatje. 

De collectie bestaat uit diverse opties zoals naam, naam&datum, intiialen of een vingerafdruk. Dit Plaatje is de optie met vingerafdruk. Een gedraaide kern, wokkeltje, bergje of zelfs een YinYang teken: elke vingerafdruk is weer anders. Cliche maar meer dan waar: unieker dan een vingerafdruk kan haast niet. Het lijnenspel is niet simpel een opbouw van lijntjes maar een patroon van leven. 

✓ Klein maar fijn
✓ Diepe laser gravure (nooit bang hoeven zijn dat de letters weg slijten, dit staat er over tig jaar nog in :))
✓ Geheel gemaakt in eigen atelier
✓ Duurzaam .925 zilver

Een vingerafdruk is een meer dan uniek patroon, dat moge algemeen bekend zijn. Hoeveel vingerafdrukken we al niet hebben mogen verwerken in extreem bijzondere sieraden, elke afdruk weer maakt ons nieuwsgierig naar zijn eigen karakter. Sommige vingerafdrukken hebben bijvoorbeeld 'maar' 45 lijnen, waar andere over de 150 lijnen komen. Om de mooiste gravure te bereiken trekken wij met de hand lijn voor lijn in photoshop over, een arbeidsintensief klusje waardoor jij de mooiste gravure mogelijk krijgt!

Een vingerafdruk kan worden aangeleverd in inkt, digitaal, in was of in silicone. Twijfel je over de kwaliteit mail dan gerust eerst een foto van de afdruk naar info@mmepomm.com zodat we even met je mee kijken. Elke vingerafdruk wordt door ons omgezet naar een digitale lijntekening. Dit doen we door elke lijn uit de vingerafdruk met de hand over te trekken in Photoshop, een zeer tijdrovend karweitje maar wat juist de prachtige lijnen geeft van de vingerafdruk. Bij je sieraad ontvang je altijd de opbouw van de digitale vingerafdruk en uiteindelijke digitale vingerafdruk (lijntekening) in JPEG- en PNG-formaat bij je sieraad.

Note: een baby'tje heeft vanaf zijn of haar geboorte een vingerafdruk maar de groefjes in de vingertjes zijn nog zo ondiep dat het beter is even te wachten tot de groefjes wat dieper zijn geworden en daardoor beter zichtbaar. Elke baby is anders dus test het afdrukje bij twijfel gewoon eerst eventjes, ik neem zelf afdrukjes af bij baby'tjes rond de 5 a 6 maanden. 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Lindelaan 1, 5268 CB Helvoirt. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Helvoirt af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak te plannen. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 1mm dik, ca. 11.7mm hoog, 6.7mm breed
Collier Anker collier 1.3 mm 45 of 50cm lengte
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Plaatje incl. collier | Vingerafdruk
Laat een review achter
Versturen