Licht Turkoois geboortering | December

0 Beoordelingen
Licht Turkoois geboortering | December
79,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd !! Let op !! Vanwege vakantie is de levertijd ruim 6 weken!

Productomschrijving

Een edelsteen die zijn sporen heeft verdiend. Een turkoois bestaat namelijk met en zonder matrix, waarmee wordt bedoelt dat de edelsteen een zwart lijnen patroon heeft. Dit lijnenpatroon is soms maar een klein stukje van de steen en soms meer aanwezig, juist dat unieke maakt de steen extra bijzonder. 

De turkoois is cabochon geslepen, wat betekent dat de steen plat aan de onderzijde is en bol aan de bovenzijde. Hij staat naast december symbool voor positieve energie, inzicht en geluk. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder.

✓ Tijdloos design in .925 zilver
✓ 4, 5 of 6 mm* cabochon geslepen turkoois
✓ Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier

* kies welke maat het beste bij je past, op de foto zie je 4 mm afgebeeld

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet 100% duidelijk maar een van de verhalen is dat een strijder vroeger alle 12 geboortestenen op zijn borstplaat droeg, als bescherming en kracht het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de edelstenen voor eigenschappen als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 

Note: sommige turkoois is meer blauw, andere juist weer meer mintgroen. Ik probeer altijd een middentint te kiezen en kijk naar eventueel de combinatie met andere aanschuifringen. Heb je een voorkeur geef dit dan aan bij het veld opmerkingen en ik probeer er rekening mee te houden.


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Des te breder de ring, des te groter de ringmaat moet zijn, des te smaller de ring des te kleiner de ringmaat. De MmePomm-aanschuifringen zijn smalle 2.3mm ringen. Vergelijk je ringmaat dus met een ring met vergelijkbare breedte. Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen 4 mm natuurlijke turkoois met matrix
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Licht Turkoois geboortering | December
Laat een review achter
Versturen