Licht Smaragd geboortering | Mei

0 Beoordelingen
Licht Smaragd geboortering | Mei
89,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd !! Let op !! Vanwege vakantie is de levertijd ruim 6 weken!

Productomschrijving

Een perfecte steen als bewijs dat innerlijk meer waarde geeft dan uiterlijk. De smaragd behoort bij de asbolute top in de wereld van edelstenen. Deze bijzondere edelsteen heeft talrijke insluitsels die hem bijzonder fascinerend maken om naar te kijken. Wist je dat een smaragd met bijzondere insluitsels zelfs veel meer waard is dan een heldere smaragd? Juist, je snapt de brug naar innerlijk en uiterlijk. I love it!

De edelsteen van mei is de smaragd, een prachtige groene steen die brilajnt is geslepen. Het slijpen in briljant vorm zoals een standaard vorm van diamant geeft de smaragd een prachtige fonkeling. De smaragd staat naast mei symbool voor trouw, geduld en frisse blik. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

✓ Tijdloos design in .925 zilver
✓ 2.75 mm briljant geslepen smaragd in gladomzetting
✓ Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet 100% duidelijk maar een van de verhalen is dat een strijder vroeger alle 12 geboortestenen op zijn borstplaat droeg, als bescherming en kracht het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de edelstenen voor eigenschappen als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Des te breder de ring, des te groter de ringmaat moet zijn, des te smaller de ring des te kleiner de ringmaat. De MmePomm-aanschuifringen zijn smalle 2.3mm ringen. Vergelijk je ringmaat dus met een ring met vergelijkbare breedte. Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen 2.75 mm natuurlijke smaragd
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Licht Smaragd geboortering | Mei
Laat een review achter
Versturen