Licht Smaragd geboortering Mei
Licht Smaragd geboortering Mei
0 Review | Review toevoegen
Een perfecte steen als bewijs dat innerlijk meer waarde geeft dan uiterlijk. Ook mooi symbool voor trouw en de maand mei.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 89,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Een perfecte steen als bewijs dat innerlijk meer waarde geeft dan uiterlijk. De smaragd behoort bij de asbolute top in de wereld van edelstenen. Deze bijzondere edelsteen heeft talrijke insluitsels die hem bijzonder fascinerend maken om naar te kijken. Wist je dat een smaragd met bijzondere insluitsels zelfs veel meer waard is dan een heldere smaragd? Juist, je snapt de brug naar innerlijk en uiterlijk. I love it!

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 


De edelsteen van mei is de smaragd, een prachtige groene steen die facet is geslepen. Je zou zeggen dat het groen heel aanwezig is maar door de zilveren zetting is hij toch heel subtiel. Het slijpen in facet vorm zoals een briljantje geeft de smaragd een prachtige fonkeling. De smaragd staat naast mei symbool voor trouw, geduld en frisse blik. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

Tijdloos design in .925 zilver
2.75 mm briljant geslepen natuurlijke smaragd
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Note: smaragd is er zowel licht als donker en hierop kan ik helaas vaak niet selecteren, de kleur kan hierdoor soms een tikje donkerder groen zijn dan op de foto.


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm natuurlijke smaragd