Licht Saffier geboortering September Licht Saffier geboortering September
Licht Saffier geboortering September Licht Saffier geboortering September
Licht Saffier geboortering September
0 Review | Review toevoegen
Puur als water, diep en diep blauw als kleur van rust en met de betekenissen waardigheid en wijsheid zit je met deze edelsteen altijd goed.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 89,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Puur als water, diep en diep blauw als kleur van rust en met de betekenissen waardigheid en wijsheid zit je met deze edelsteen altijd goed. Een saffier wordt een van de vijf meest bijzondere edelstenen ter wereld genoemd en is een broertje van de robijn, leuk om te weten is dat saffier letterlijk blauw betekent.

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 


De edelsteen van september is de saffier, een prachtige diep blauwe steen die facet is geslepen, dat betekent dat hij een prachtige fonkeling heeft zoals een briljantje. De saffier staat naast september symbool voor wijsheid, puurheid en waardigheid. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

Tijdloos design in .925 zilver
2.75 mm natuurlijke saffier
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm natuurlijke saffier