Licht Robijn geboortering Juli
Licht Robijn geboortering Juli
0 Review | Review toevoegen
5x zeldzamer dan een diamant, een koninklijke edelsteen die haar mannetje staat.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 89,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Een koninklijke steen, dat is de robijn. Wist je dat een robijn ongeveer 5 keer zeldzamer is dan een diamant? Door zijn diep rood-roze kleur is het een edelsteen die gezien mag worden en haar 'mannetje staat'. 

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken.
 

De edelsteen van juli is de robijn, een prachtige in rood-roze steen die facet is geslepen, dat betekent dat hij straalt als een briljantje. De robijn staat naast juli symbool voor harmonie, kracht en passie. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder! 

Tijdloos design in .925 zilver
2.75 mm natuurlijke robijn in gladomzetting
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm natuurlijke robijn