Licht Peridoot geboortering Augustus
Licht Peridoot geboortering Augustus
0 Reviews | Review toevoegen
Een edelsteen die instant vrolijkheid geeft! De peridoot laat je de wereld op een mooie manier zien en geeft jou de pit te doen wat je graag zou doen.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Zou het de frisse groene kleur van de lente die deze edelsteen gelijk vrolijkheid mee geeft? Een edelsteen om instant een dansje mee te doen! De peridoot laat je de wereld op een mooie manier zien en geeft jou de pit te doen wat je graag zou doen.

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 


De halfedelsteen van augustus is de peridot, een prachtige licht groene tot midden groene steen die facet is geslepen, dat betekent dat hij straalt als een briljantje. De periodot staat naast augustus symbool voor wilskracht, optimisme en voor mensen die altijd maar geven maar het moeilijk vinden te ontvangen zou het steentje ook kunnen helpen. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

Tijdloos design in .925 zilver
2.75 mm natuurlijke peridoot
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm natuurlijke peridoot