Licht Peridoot geboortering | Augustus

0 Beoordelingen
Licht Peridoot geboortering | Augustus
79,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Zou het de frisse groene kleur van de lente die deze edelsteen gelijk vrolijkheid mee geeft? Een edelsteen om instant een dansje mee te doen! De peridoot laat je de wereld op een mooie manier zien en geeft jou de pit te doen wat je graag zou doen.

De edelsteen van augustus is de peridot, een prachtige licht groene tot grasgroene steen die facet is geslepen, dat betekent dat hij straalt als een briljantje. De periodot staat naast augustus symbool voor wilskracht, optimisme en voor mensen die altijd maar geven maar het moeilijk vinden te ontvangen zou het steentje ook kunnen helpen. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

✓ Tijdloos design in .925 zilver
✓ 2.75 mm briljant geslepen peridot in gladomzetting
✓ Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet 100% duidelijk maar een van de verhalen is dat een strijder vroeger alle 12 geboortestenen op zijn borstplaat droeg, als bescherming en kracht het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de edelstenen voor eigenschappen als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Des te breder de ring, des te groter de ringmaat moet zijn, des te smaller de ring des te kleiner de ringmaat. De MmePomm-aanschuifringen zijn smalle 2.3mm ringen. Vergelijk je ringmaat dus met een ring met vergelijkbare breedte. Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen 2.75 mm natuurlijke peridoot
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Licht Peridoot geboortering | Augustus
Laat een review achter
Versturen