Licht Opaal geboortering Oktober
Licht Opaal geboortering Oktober
0 Review | Review toevoegen
Bij deze edelsteen kun je een klein dansje doen. Het is een feestje in een edelsteen, als een disco waarbij je de pan uit bruist!

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 89,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Bij deze edelsteen kun je een klein dansje doen. Het is een feestje in een edelsteen, een discospikkel die de pan uit bruist: dat is met stip de opaal. Speciaal aan de opaal is dat hij bestaat uit enorm veel minuscuul kleine silica-bolletjes (zoals in zo'n klein zakje wat je bij je lederen schoenen krijgt) en doordat licht kaatst op de verschillende silica-bolletjes krijgt de steen zijn disco-kleuren-spel. Ik kan je verklappen: hier wil je naar blijven kijken en onder elk licht geeft deze edelsteen weer een andere schittering.

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 

De edelsteen van oktober is de opaal, een melkachtige steen met een bruisende sprankeling die ik vaak omschrijf als discovlokken. De steen is cabachon geslepen, wat betekent dat de steen plat aan de onderzijde is en bol aan de bovenzijde. De opaal staat naast oktober symbool voor zelfvertrouwen, creativiteit en positiviteit. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

Tijdloos design in .925 zilver
4 mm cabochon melkopaal
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
4 mm natuurlijke maansteen