Licht Maansteen geboortering | Juni

0 Beoordelingen
Licht Maansteen geboortering | Juni Licht Maansteen geboortering | Juni
79,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

De steen om bij weg te dromen, en als je haar hebt gezien dan snap je accuut waarom: de (licht) blauwe gloed in een maansteen is er een om naar te blijven kijken. Een maansteen is opgebouwd uit minuscule laagjes en door de breking van het licht op die laagjes krijgt hij zijn prachtig blauwe gloed, en wanneer je dat weet wil je deze ring gewoon continu in het licht bewegen want dat maakt hem zooooo mooi! 

De edelsteen van juni is de maansteen, een prachtige neutrale steen die cabochon (bol aan de bovenzijde, plat aan de onderzijde) is geslepen, een maansteen bevat een blauwe gloed die je vaak alleen ziet als je hem beweegt en dat maakt hem extra speciaal. De maansteen staat naast juni symbool voor intuïtie, liefdessucces en geluk. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

✓ Tijdloos design in .925 zilver
✓ 4, 5 of 6 mm* cabochon geslepen maansteen
✓ Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier

* kies welke maat het beste bij je past, op de foto zie je 4 mm afgebeeld

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet 100% duidelijk maar een van de verhalen is dat een strijder vroeger alle 12 geboortestenen op zijn borstplaat droeg, als bescherming en kracht het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de edelstenen voor eigenschappen als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Des te breder de ring, des te groter de ringmaat moet zijn, des te smaller de ring des te kleiner de ringmaat. De MmePomm-aanschuifringen zijn smalle 2.3mm ringen. Vergelijk je ringmaat dus met een ring met vergelijkbare breedte. Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen 4 mm natuurlijke maansteen
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Licht Maansteen geboortering | Juni
Laat een review achter
Versturen