Licht Maansteen geboortering Juni Licht Maansteen geboortering Juni
Licht Maansteen geboortering Juni Licht Maansteen geboortering Juni
Licht Maansteen geboortering Juni
0 Review | Review toevoegen
De steen om bij weg te dromen, en als je haar hebt gezien dan snap je accuut waarom: de (licht) blauwe gloed in een maansteen is er een om naar te blijven kijken.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De steen om bij weg te dromen, en als je haar hebt gezien dan snap je accuut waarom: de (licht) blauwe gloed in een maansteen is er een om naar te blijven kijken. Een maansteen is opgebouwd uit minuscule laagjes en door de breking van het licht op die laagjes krijgt hij zijn prachtig blauwe gloed, en wanneer je dat weet wil je deze ring gewoon continu in het licht bewegen want dat maakt hem zooooo mooi! Met recht al jaren een van de meest populaire stenen uit mijn assortiment. 

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 


De edelsteen van juni is de maansteen, een prachtige neutrale steen die cabachon (bol aan de bovenzijde, plat aan de onderzijde) is geslepen, een maansteen bevat een blauwe gloed die je vaak alleen ziet als je hem beweegt en dat maakt hem extra speciaal. De maansteen staat naast juni symbool voor intuïtie, liefdessucces en geluk. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

Tijdloos design in .925 zilver
4 mm cabochon maansteen in gladomzetting
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
4 mm natuurlijke maansteen