Licht Granaat geboortering Januari
Licht Granaat geboortering Januari
0 Review | Review toevoegen
Bam. Een kleur van kracht maar de steen van januari, vertrouwen en rust.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Granaat is een van de edelstenen die ver-ver terug gaat in de oudheid. Door zijn warme rode tint denk ik direct aan power bij deze edelsteen, maar de granaat staat juist voor vertrouwen, kalmte en stabiliteit. Een fijne ring om te krijgen en te dragen!

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 

De edelsteen van januari is de granaat, een prachtige bordeaux rode steen die rond briljant is geslepen. Dat betekent dat hij geslepen in de vorm die je het meest zult herkennen van een diamantje en wat de edelsteen een prachtige fonkeling geeft. De granaat staat naast januari symbool voor kalmte, vertrouwen en stabiliteit. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!


Tijdloos design in .925 zilver
2.75 mm briljant geslepen granaat in gladomzetting
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm natuurlijke granaat