Licht Diamant geboortering | April

0 Beoordelingen
Licht Diamant geboortering | April
279,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

"Diamonds are a girls best friend" en nope ook chocolade wint dat niet van diamant. Een blik in de wondere wereld van een natuurlijke A-kwaliteit diamant en je bent opslag verliefd. De sterkte, schittering en het vuur wat de steen zo'n prachtig gaaf kleurspel geeft maakt een diamant anders dan alle andere stenen. Miljarden jaren geleden ontstaan, en zal ook over miljarden jaren nog bestaan... do I need to say more ;)

De edelsteen van april is de sterkste van al, namelijk de diamant. Ik kies bewust voor een A-kwaliteit diamant zodat de fonkeling werkelijk adembenemend is. De diamant staat naast april symbool voor liefde en onoverwinnelijkheid. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

✓ 2.75 mm briljant geslepen natuurlijke diamant (0.08ct VSI)
✓ Tijdloos design in .925 zilver
✓ Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet 100% duidelijk maar een van de verhalen is dat een strijder vroeger alle 12 geboortestenen op zijn borstplaat droeg, als bescherming en kracht het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de edelstenen voor eigenschappen als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Des te breder de ring, des te groter de ringmaat moet zijn, des te smaller de ring des te kleiner de ringmaat. De MmePomm-aanschuifringen zijn smalle 2.3mm ringen. Vergelijk je ringmaat dus met een ring met vergelijkbare breedte. Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen 2.75 mm 0.08 karaat VSI Top Wesselton natuurlijke diamant (oelala!)
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Licht Diamant geboortering | April
Laat een review achter
Versturen