Licht Diamant geboortering April
Licht Diamant geboortering April
0 Review | Review toevoegen
Een blik in de wondere wereld van een natuurlijke A-kwaliteit diamant en je bent opslag verliefd.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 279,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

"Diamonds are a girls best friend" en nope ook chocolade wint dat niet. Een blik in de wondere wereld van een natuurlijke A-kwaliteit diamant en je bent opslag verliefd. De sterkte, schittering en het vuur wat de steen zo'n prachtig gaaf kleurspel geeft maakt een diamant anders dan alle andere stenen. Miljarden jaren geleden ontstaan zal ook over miljarden jaren nog bestaan... do I need to say more ;)

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 

De edelsteen van april is de sterkste van al, namelijk de diamant. Ik kies bewust voor een A-kwaliteit diamant zodat de fonkeling werkelijk stralend is. De diamant staat naast april symbool voor liefde en onoverwinnelijkheid. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

2.75 mm briljant geslepen natuurlijke diamant (0.08ct VSI)
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier
Tijdloos design in .925 zilver


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm 0.08 karaat VSI Top Wesselton natuurlijke diamant (oelala!)