Licht Citrien geboortering November
Licht Citrien geboortering November
0 Review | Review toevoegen
Een ring als de zon: de warme citrien als symbool voor de maand november, vreugde, hoop en rijkdom.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Vreugde en hoop, 2 dingen waarvan mijn rugzak geen genoeg kan krijgen en 2 dingen die symbool staan voor de citrien. Een prachtige betekenis en zijn warme honing-cognac kleur maakt hem een uber-beauty om te zien. Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 

De edelsteen van november is de citrien, een prachtige cognac-kleurige steen die facet is geslepen, dat betekent dat hij een mooie fonkeling heeft zoals een briljantje. De citrien staat naast november symbool voor vreugde, hoop en rijkdom. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder! 

Tijdloos design in .925 zilver
2.75 mm briljant geslepen citrien
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm natuurlijke citrien