Licht geboortering Aquamarijn - maart
Licht Aquamarijn geboortering Maart
0 Reviews | Review toevoegen

Een natuurlijke aquamarijn als symbool voor de maand maart, gezondheid, jeugd en compassie. Licht als de lucht!

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

ca. 4 weken

€ 89,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De ring van barmhartigheid, is medelevendheid jouw tweede naam of heb je iets met de maand maart dan is dit helemaal jouw uitblinker. Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 

De edelsteen van maart is de aquamarijn, een prachtige licht blauwe steen die facet is geslepen. Dat betekent dat hij geslepen in de vorm die je het meest zult herkennen van een diamantje en wat de edelsteen een prachtige fonkeling geeft. De aquamarijn staat naast maart symbool voor gezondheid, jeugd en compassie. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!
 

Tijdloos design in .925 zilver
2.75 mm briljant geslepen aquamarijn in gladomzetting
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
band 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm natuurlijke aquamarijn