MmePomm Licht Amethist
Licht Amethist geboortering Februari
0 Review | Review toevoegen
Aanschuifring amethist als symbool voor de maand februari, rust, ontspanning en vertrouwen.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Iets mysterieus heeft de amethist vind ik, magisch is het beste woord om de amethist te omschrijven. Een van de meest gebruikte edelstenen die je kunt bedenken is de amethist en zijn historie gaat ver-ver terug. Van verhalen vol magie tot mythes over dat dronkenschap uit zou blijven bij het dragen van een amethist, over de amethist zijn de mooiste verhalen te vinden.

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, zie het als een affirmatie als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 

De edelsteen van februari is de amethist, een prachtige paarse steen die rond briljant is geslepen.Dat betekent dat hij geslepen in de vorm die je het meest zult herkennen van een diamantje en wat de edelsteen een prachtige fonkeling geeft. De amethist staat naast februari symbool voor rust, ontspanning en vertrouwen. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder.

✓ Tijdloos design in .925 zilver
✓ 2.75 mm briljant geslepen amethist in gladomzetting
✓ Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
2.75 mm natuurlijke amethist