Ketting-set YinYang

0 Beoordelingen
Ketting-set YinYang
199,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Tegengestelde polen die ook samen altijd 1 vormen, een Yin en Yang het aloude symbool voor dualiteit en samen staat voor evenwicht. De Yin-Yang-kettingset draag je samen met je wederhelft, je maatje. Hoe bijzonder is deze set waarbij je niet alleen samen 1 vormt maar ook nog eens beide een vingerafdruk bij je draagt. Met elkaars vingerafdruk of juist samen dezelfde vingerafdruk: het is helemaal aan jullie.

Het is cliche maar zo waar; er is weinig meer uniek dan een vingerafdruk. Het lijnenpatroon is iets waar je naar kunt blijven kijken, wauw wat zijn vingerafdrukken toch iets bijzonders. Sommige afdrukken hebben bijvoorbeeld 50 lijntjes, waar anderen 150 lijntjes bevatten. De kern is het meest herkenbare deel van de vingerafdruk en krijgt altijd de prominente plek in jouw sieraad. 

✓ 2 kettinkjes
✓ Vingerafdrukken van 2 personen ingegraveerd
✓ Echt zilver, .925
✓ Hartje ca. 13.5 x 10 mm, hand-gezaagd

Note: je ziet bij de prijs van dit product 'per stuk' staan. Per stuk is bij deze kettingset de prijs van de 2 kettinkjes samen. 

Zoals je ziet maak ik onderscheid in 1, 2 of 3 vingeradrukken, er zit namelijk heel veel werk in het digitaal maken van de vingerafdrukken en ze geschikt maken voor de graveer-machine. Elke vingerafdruk digitaliseren is ongeveer 1 a 1,5 uur werk. Na bewerking ontvang je tevens het digitale bestand van de vingerafdrukken. 

Een vingerafdruk kan worden aangeleverd in inkt, digitaal, in was of in silicone. Twijfel je over de kwaliteit mail dan gerust eerst een foto van de afdruk naar info@mmepomm.com zodat we even met je mee kijken. Elke vingerafdruk wordt door ons omgezet naar een digitale lijntekening. Dit doen we door elke lijn uit de vingerafdruk met de hand over te trekken in Photoshop, een zeer tijdrovend karweitje maar wat juist de prachtige lijnen geeft van de vingerafdruk. Bij je sieraad ontvang je altijd de opbouw van de digitale vingerafdruk en uiteindelijke digitale vingerafdruk (lijntekening) in JPEG- en PNG-formaat bij je sieraad.

Note: een baby'tje heeft vanaf zijn of haar geboorte een vingerafdruk maar de groefjes in de vingertjes zijn nog zo ondiep dat het beter is even te wachten tot de groefjes wat dieper zijn geworden en daardoor beter zichtbaar. Elke baby is anders dus test het afdrukje bij twijfel gewoon eerst eventjes, ik neem zelf afdrukjes af bij baby'tjes rond de 5 a 6 maanden. 


Hoe gaat dit in zijn werk?


Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak te plannen. 

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen ca. 14.5 mm hoog
Collier 1.3 mm ongeslepen anker of 1.5 mm bolletjes collier
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Ketting-set YinYang
Laat een review achter
Versturen