Ketting dikGedrukt Vingerafdruk x2

0 Beoordelingen
Ketting dikGedrukt Vingerafdruk x2 Ketting dikGedrukt Vingerafdruk x2
169,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Een hartje spreekt elke taal. Klein, fijn en als een kameraadje altijd bij je. Een vingerafdruk is als een persoonlijke schatkaart. Cliche maar meer dan waar: unieker kan haast niet. Dit lieve kettinkje uit de dikGedrukt-serie staat voor speelsheid en trots zijn op je liefdes, bij je dragen wie voor altijd in je hart woont.

Lieflijk of toch een tikkeltje art deco strakheid; éé
n bedel of meerdere. Het is helemaal aan jou, jij stelt jouw unieke combinatie samen. In elke dikGedrukt-bedel gaat bij het maken een klein beetje liefde, liefde voor het vak. Stuk voor stuk worden de bedels met de hand uitgezaagd met een flinterdun zaagje. Op het graveren van de vingerafdruk na wordt deze bedel helemaal met de hand gemaakt waardoor tijd het extra ingredient is voor onze sieraden en we zijn er van overtuigt dat dat de manier is hoe jouw uber-persoonlijke sieraad gemaakt moet worden: met aandacht.

✓ 2 Hartbedels incl. vingerafdruk-gravures
✓ Inclusief 42 of 45 cm collier
 Echt zilver, .925
 Hartje ca. 9 mm, hand-gemaakt in eigen atelier

Dikte bedel: standaard maken we alle bedels uit 1 mm dik zilver, wil je de bedel wat meer body geven dan is daar de optie voor 1.5 mm dikte. Combineer je het hartje met een van de initiaal-bedels uit de dikGedrukt-serie dan adviseren we je 1 mm dikte zodat de bedels een mooi geheel zijn.

Een vingerafdruk kan worden aangeleverd in inkt, digitaal, in was of in silicone. Twijfel je over de kwaliteit mail dan gerust eerst een foto van de afdruk naar info@mmepomm.com zodat we even met je mee kijken. Elke vingerafdruk wordt door ons omgezet naar een digitale lijntekening. Dit doen we door elke lijn uit de vingerafdruk met de hand over te trekken in Photoshop, een zeer tijdrovend karweitje maar wat juist de prachtige lijnen geeft van de vingerafdruk. Bij je sieraad ontvang je altijd de opbouw van de digitale vingerafdruk en uiteindelijke digitale vingerafdruk (lijntekening) in JPEG- en PNG-formaat bij je sieraad.

Note: een baby'tje heeft vanaf zijn of haar geboorte een vingerafdruk maar de groefjes in de vingertjes zijn nog zo ondiep dat het beter is even te wachten tot de groefjes wat dieper zijn geworden en daardoor beter zichtbaar. Elke baby is anders dus test het afdrukje bij twijfel gewoon eerst eventjes, ik neem zelf afdrukjes af bij baby'tjes rond de 5 a 6 maanden. 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?


Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak te plannen. 

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen Hartje ca. 9 mm hoog (excl. ringetje), dikte 1 mm
Collier 1.3 mm ongeslepen anker of 1.5 mm bolletjes collier
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Ketting dikGedrukt Vingerafdruk x2
Laat een review achter
Versturen