Ketting Ine

0 Beoordelingen
Ketting Ine
219,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Een speels klavertje 4 voor geluk, om symbool te staan voor jullie vieren. Een patroon van leven, van samen zijn en voor altijd verbonden.

Het is cliche maar zo waar; er is weinig meer uniek dan een vingerafdruk. Het lijnenpatroon is iets waar je naar kunt blijven kijken, wauw wat zijn vingerafdrukken toch iets bijzonders. Sommige afdrukken hebben bijvoorbeeld 50 lijntjes, waar anderen 150 lijntjes bevatten. De kern is het meest herkenbare deel van de vingerafdruk en krijgt altijd de prominente plek in jouw sieraad. 

✓ gravure van maar liefst 4 vingerafdrukken  
✓ duurzaam .925 zilver
✓ geen fabriekswerk maar 100% hand gemaakt in eigen atelier
✓ inclusief 4 digitale patroontekeningen van de vingerafdrukken die je aanlevert

Een vingerafdruk kan worden aangeleverd in inkt, digitaal, in was of in silicone. Twijfel je over de kwaliteit mail dan gerust eerst een foto van de afdruk naar info@mmepomm.com zodat we even met je mee kijken. Elke vingerafdruk wordt door ons omgezet naar een digitale lijntekening. Dit doen we door elke lijn uit de vingerafdruk met de hand over te trekken in Photoshop, een zeer tijdrovend karweitje maar wat juist de prachtige lijnen geeft van de vingerafdruk. Bij je sieraad ontvang je altijd de opbouw van de digitale vingerafdruk en uiteindelijke digitale vingerafdruk (lijntekening) in JPEG- en PNG-formaat bij je sieraad.
 


Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Noteer bij de 4 personen even duidelijk van wie welke afdruk is. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen).

Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer en vermeld even in welke volgorde je de afdrukken op de klaver wilt hebben (handig hierbij is de cijfers van de klok in gedachten te houden en per persoon dus aan te geven wie je op 12u, 3u, 6u en 9u als gravure wilt.

Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak te plannen. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen ca. 16 mm
Collier belcher collier 42 of 45 cm
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Ketting Ine
Laat een review achter
Versturen