Geheugensteun-bangle Geheugensteun-bangle Geheugensteun-bangle
Geheugensteun-bangle Geheugensteun-bangle Geheugensteun-bangle
Geheugensteun-bangle
0 Review | Review toevoegen
Een pure armband als dagelijkse reminder voor de levenslessen die voor jou belangrijk zijn.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 119,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Je weet precies wat voor jou belangrijk is, maar wat is het toch lastig dat daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Precies daarvoor maakte ik de Geheugensteun-bangle; als een continu reminder voor mezelf om aandacht te geven aan wat ik belangrijk vind. Een armband puur voor jezelf om je hart niet uit het oog te verliezen en die continu zorgt voor een steuntje in de rug. 

Een pure armband met kleine boodschappen voor jezelf, dat is de levensles-bangle. Als een tig geboden die je voor jezelf schrijft, een handboekje voor je leven. Geen eenvoudige opgave om te bedenken welke dingen voor jou echt belangrijk zijn, maar wel een armband die vervolgens echt helpt. 

Deze hoge kwaliteit bangle gemaakt van .925 zilver staat letterlijk en figuurlijk voor een bere sterke band voor het leven. Veel mensen vergelijken deze armband met een slavenarmband, een bangle is echter veel sterker omdat hij door en door zilver is en dus geen holle kern heeft. Dit zorgt voor een ijzersterke band die tegen een stootje kan. Deze bangle is 4 mm breed en 2 mm dikte, rechthoekig van vorm zodat zowel de buiten- als de binnenzijde kan worden voorzien van tekst.

✓ .925 zilver - 4 mm dik 
✓ Super sterk in & in zilver
✓ tekst zowel aan de binnen als buitenzijde 
✓ handgemaakt in eigen atelier

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met 11 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een tekst-bangle kunnen teksten tot ca. 90 tekens (afhankelijk van je maat, bijvoorbeeld een hartje is een breder teken en een I of een . weer een korter teken). 

Maat XS: ca. 79 tekens
Maat S: ca. 85 tekens
Maat M: ca. 91 tekens
Maat L: ca. 97 tekens
Maat XL: ca. 103 tekens

Let op: op de sfeerfoto zie je naast de Levensles-bangle ook de bolletjes-bangle, dit is een los product.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.