Elementen vingerafdruk

0 Beoordelingen
Elementen vingerafdruk
119,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd !! Let op !! Vanwege vakantie is de levertijd ruim 6 weken!

Productomschrijving

Een gedraaide kern, wokkeltje, bergje of zelfs een YinYang teken: elke vingerafdruk is weer anders. Cliche maar meer dan waar: unieker dan een vingerafdruk kan haast niet. Het lijnenspel is niet simpel een opbouw van lijntjes maar een patroon van leven. Een afdrukje van degene die voor altijd in je hart zit in een tijdloze en sterke aanschuifring. 

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de mmePomm aanschuif-ringen voor de elementen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Je draagt meerdere ringen samen als een setje of juist 1 ring perfect los, symbool voor hetgeen in je hart zit. Door de 2.3 mm dikte zijn onze aanschuifringen sterker dan andere aanschuif- of stapelringetjes en door de mooie dikte ook perfect los te dragen, robuust en toch stijlvol. De binnenzijde is afgerond wat zorgt voor extra draagcomfort. 

Een vingerafdruk is een meer dan uniek patroon, dat moge algemeen bekend zijn. Hoeveel vingerafdrukken we al niet hebben mogen verwerken in extreem bijzondere sieraden, elke afdruk weer maakt ons nieuwsgierig naar zijn eigen karakter. Sommige vingerafdrukken hebben bijvoorbeeld 'maar' 45 lijnen, waar andere over de 150 lijnen komen. Om de mooiste gravure te bereiken trekken wij met de hand lijn voor lijn in photoshop over, een arbeidsintensief klusje waardoor jij de mooiste gravure mogelijk krijgt!

Een afdruk van leven
Inclusief fotodagboekje van opbouw digitale vingerafdruk + digitale vingerafdruk in .JPG en .PNG
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Een vingerafdruk kan worden aangeleverd in inkt, digitaal, in was of in silicone. Twijfel je over de kwaliteit mail dan gerust eerst een foto van de afdruk naar info@mmepomm.com zodat we even met je mee kijken. Elke vingerafdruk wordt door ons omgezet naar een digitale lijntekening. Dit doen we door elke lijn uit de vingerafdruk met de hand over te trekken in Photoshop, een zeer tijdrovend karweitje maar wat juist de prachtige lijnen geeft van de vingerafdruk. Bij je sieraad ontvang je altijd de opbouw van de digitale vingerafdruk en uiteindelijke digitale vingerafdruk (lijntekening) in JPEG- en PNG-formaat bij je sieraad.

Note: een baby'tje heeft vanaf zijn of haar geboorte een vingerafdruk maar de groefjes in de vingertjes zijn nog zo ondiep dat het beter is even te wachten tot de groefjes wat dieper zijn geworden en daardoor beter zichtbaar. Elke baby is anders dus test het afdrukje bij twijfel gewoon eerst eventjes, ik neem zelf afdrukjes af bij baby'tjes rond de 5 a 6 maanden. 


HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Lindelaan 1, 5268 CB Helvoirt. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak te plannen. 


Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond. Plaatje vingerafdruk ca. 6 mm
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Elementen vingerafdruk
Laat een review achter
Versturen