Elementen tijgeroog
Elementen tijgeroog
0 Review | Review toevoegen
Earn your stripes of juist als een aardende steen die staat voor het negatieve ombuigen naar het positieve. Hoe je de tijgeroog ook kiest, het is altijd een beauty!

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Earn your stripes of juist als een aardende steen die staat voor het negatieve ombuigen naar het positieve. Hoe je de tijgeroog ook kiest, het is altijd een beauty! Zijn lagen opbouw maakt hem fascinerend om naar te kijken en zorgt voor een levendig geheel. 

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de element-aanschuifringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen: robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde voelt als het ware zacht aan je vinger, schuift makkelijker over een knokkeltje wat resulteert in extra draagcomfort. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 

Van de tijgeroog wordt gezegd dat hij staat voor bescherming, het ombuigen van negativiteit naar positiviteit en voor wilskracht. Daarnaast staat de steen voor aarding en integriteit. Deze betekenissen worden vooral gebruikt in de spirituele wereld en zijn nooit wetenschappelijk aangetoond. Ik gebruik de betekenis zelf als affirmatie, als een kleine reminder om me af en toe een hart onder de riem te steken en te sturen. Hopelijk brengt hij jou zo ook veel goeds.

Tijdloos design in .925 zilver
4, 5 of 6 mm cabochon tijgeroog
 Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Tijgeroog