Elementen tanzaniet Elementen tanzaniet
Elementen tanzaniet Elementen tanzaniet
Elementen tanzaniet
0 Review | Review toevoegen
Droom weg, minder in je hoofd en meer in je gevoel.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 84,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De kleur van het lavendel-paars doet direct denken aan de lavendelvelden uit Frankrijk al heeft dat niets met deze speciale edelsteen ansich te maken. De naam zegt het al deze beauty wordt gevonden in Tanzania waar hij al lang bekend was maar pas in de jaren 60 echt zijn intrede maakte in de edelsteenbranche. Zijn wij even blij want de Tanzaniet wil je echt niet missen.

Edelstenen en betekenissen kunnen vanuit tal van kanten bekeken worden: estetisch puur op kleur, zijn het de mythes van vroeger, zijn het de trillingen waarover eeuwig gediscussierd kan worden of koppel je een betekenis aan de brug naar de kleuren van de chakra's? Wanneer je de brug naar de kleur paars legt staat deze voor open staan voor datgeen niet tastbaar is, voor verbinding en meer in je gevoel zijn. De tanzaniet wordt ook gebruikt als geboortesteen van de maand december. 


Tijdloos design in .925 zilver
 3mm tanzaniet in gladomzetting
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

 
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Tanzaniet 3mm briljant-geslepen