Elementen smal

0 Beoordelingen
Elementen smal
44,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 4,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Klein maar meer dan fijn; de elementen-aanschuifring smal. Stralend in zijn eenvoud en een perfecte twist bij een tweede of derde aanschuifring. Achter de Elementen-aanschuifring schuilt fijn ambacht. Een staaf van zilver wordt eerst tot de juiste dikte gewalst waarna we hem vormen, solderen, rond smeden, vijlen, schuren en polijsten. Elke ring verpakt een enorme berg passie voor ons goudsmid-vak en dat zie je :)

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de mmePomm aanschuif-ringen voor de figuurlijke elementen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Je draagt meerdere ringen samen als een setje of perfect los, symbool voor hetgeen in je hart zit. 

Deze aanschuifring is strak en 1.75 mm dikte en breedte. Hierdoor is hij perfect los te dragen, robuust en toch stijlvol. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven waardoor je je dierbaren of herinneringen altijd tastbaar bij je draagt. 

✓ Sterk en toch subtiel
✓ .925 zilver
✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 1.75 mm vierkant met iets afgerond hoekje voor fijn draagcomfort
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Elementen smal
Laat een review achter
Versturen