Elementen rozenkwarts
Elementen rozenkwarts
0 Review | Review toevoegen
Smelt: zou je de liefde verpakken als een edelsteen dan kies je een rozenkwarts. Zijn zachtheid oogt direct lieflijk, deze steen wil geknuffeld worden.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Smelt: zou je de liefde verpakken als een edelsteen dan kies je een rozenkwarts. Zijn zachtheid oogt direct lieflijk, deze steen wil geknuffeld worden. Voor mij de edelsteen die het woordje familie het allerbeste uitdrukt. Rozenkwarts is er van heel licht roze tot iets feller roze, net waar de steen gevonden wordt. Daarnaast heeft de steen heel wat broertjes en zusjes zoals de amethist, citrien, rookkwarts, bergkristal en groene kwarts.

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de aanschuifringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen: robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde voelt als het ware zacht aan je vinger, schuift makkelijker over een knokkeltje wat resulteert in extra draagcomfort. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 

Een rozenkwarts is een prachtige zachtroze edelsteen waarvan gezegd wordt dat hij staat voor onvoorwaardelijke liefde en het hart. Deze betekenissen worden vooral gebruikt in de spirituele wereld en zijn nooit wetenschappelijk aangetoond. Ik gebruik de betekenis zelf als affirmatie, als een kleine reminder om me af en toe een hart onder de riem te steken en te sturen. Hopelijk brengt hij jou zo ook veel goeds.

Tijdloos design in .925 zilver
 4, 5 of 6 mm rozenkwarts in cabachon zetting 
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Note: sommige rozenkwarts is troebel, andere juist weer heel helder. Sommige aanwezig roze en andere weer met maar een vleugje roze. Hierbij kan ik helaas geen voorkeuren bij mijn groothandel aangeven maar uiteraard zoek ik de mooiste beauty's voor je uit :)
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Rozenkwarts