Elementen rookkwarts

0 Beoordelingen
Elementen rookkwarts
79,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Die rots in de branding die we allemaal weleens nodig hebben; noem hem rots, noem hem rookkwarts. De kleur van deze edelsteen geeft je setje per definitie rust, niet op een saaie manier maar wel stabiel. De betekenis achter de rookkwarts maakt hem geliefd, zet er de schouders onder en laat die negatieve energie maar verdwijnen met deze steun en toeverlaat. 

Van de rookkwarts wordt gezegd dat hij kalmerend werkt, negatieve energie laat verdwijnen en juist positieve energie geeft. Hij zou levensvreugde en persoonlijke trots geven en bevorderd organisatorische vaardigheden. Deze betekenissen worden gebruikt in de spirituele wereld en zijn nooit wetenschappelijk aangetoond. Ik gebruik de betekenis zelf als affirmatie, als een kleine reminder om me af en toe een hart onder de riem te steken en te sturen. Hopelijk brengt hij jou zo ook veel goeds.

Tijdloos design in .925 zilver
4, 5 of 6 mm cabochon rookkwarts
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen: robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde voelt als het ware zacht aan je vinger, schuift makkelijker over een knokkeltje wat resulteert in extra draagcomfort. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen Rookkwarts
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Elementen rookkwarts
Laat een review achter
Versturen