Elementen rookkwarts
Elementen rookkwarts
0 Review | Review toevoegen
Die rots in de branding die we allemaal weleens nodig hebben; noem hem rots, noem hem rookkwarts.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Die rots in de branding die we allemaal weleens nodig hebben; noem hem rots, noem hem rookkwarts. De kleur van deze edelsteen geeft je setje per definitie rust, niet op een saaie manier maar wel stabiel. De betekenis achter de rookkwarts maakt hem geliefd, zet er de schouders onder en laat die negatieve energie maar verdwijnen met deze steun en toeverlaat. 

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de aanschuifringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen: robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde voelt als het ware zacht aan je vinger, schuift makkelijker over een knokkeltje wat resulteert in extra draagcomfort. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 

Van de rookkwarts wordt gezegd dat hij kalmerend werkt, negatieve energie laat verdwijnen en juist positieve energie geeft. Hij zou levensvreugde en persoonlijke trots geven en bevorderd organisatorische vaardigheden. Deze betekenissen worden vooral gebruikt in de spirituele wereld en zijn nooit wetenschappelijk aangetoond. Ik gebruik de betekenis zelf als affirmatie, als een kleine reminder om me af en toe een hart onder de riem te steken en te sturen. Hopelijk brengt hij jou zo ook veel goeds.

Tijdloos design in .925 zilver
4, 5 of 6 mm cabochon rookkwarts
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Rookkwarts