Elementen morganiet Elementen morganiet
Elementen morganiet Elementen morganiet
Elementen morganiet
0 Review | Review toevoegen
Morganiet, voor de liefde voor jezelf en een positieve kijk op de wereld.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 84,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Morganiet, een van mijn persoonlijke favorieten kon niet ontbreken in de serie aanschuifringen. Deze geweldige heel zacht roze edelsteen met een vleugje perzik-roze is vernoemd naar de bekende bankier JP Morgan. De edelsteen is een onbekendere edelsteen dan zijn 'broertjes' de bekende smaragd en aquamarijn maar doet absoluut niet onder aan bijzonderheid.

Edelstenen en betekenissen kunnen vanuit tal van kanten bekeken worden: estetisch, zijn het de mythes van vroeger, zijn het de trillingen waarover eeuwig gediscussierd kan worden of koppel je een betekenis aan de brug naar de kleuren van de chakra's? Hoe je er ook naar kijkt, deze kleine krachtgever laat je ogen stralen en hopelijk geeft hij je af en toe een steuntje in de rug met zijn betekenis-brug van zelfliefde en liefde voor de mensen om je heen. Wat je geeft krijg je terug... zo maken we samen de wereld een beetje mooier.


Tijdloos design in .925 zilver
 3mm morganiet in gladomzetting
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

 
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Morganiet 3mm briljant-geslepen