Elementen lapis lazuli
Elementen lapis lazuli
0 Review | Review toevoegen
Krachtig en intens, zo zou ik de lapis lazuli het eerste beschrijven. Kijk je net wat verder dan zie je dat de lapis bestaat uit verschillende soorten gesteente - wauw!

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Krachtig en intens, zo zou ik de lapis lazuli het eerste beschrijven. Zijn diep blauwe kleur valt direct op en kijk je net wat verder dan zie je dat de lapis bestaat uit verschillende soorten gesteente. Zo bevat een lapis lazuli ook een piepklein beetje calciet en pyriet, de laatste wordt ookwel het goud van de gekken genoemd omdat het in ruwe vorm sterk op goud lijkt dus je kunt je voorstellen waar het vroeger voor gebruikt werd. Het patroon van de calciet spikkeltjes en pyriet aders en spikkels maakt elke lapis lazuli weer anders en dus altijd uber-uniek.

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de aanschuifringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen: robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde voelt als het ware zacht aan je vinger, schuift makkelijker over een knokkeltje wat resulteert in extra draagcomfort. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 

Van de lapis lazuli wordt gezegd dat de steen het bewustzijn en intellect verbetert (kijk dat is altijd mooi meegenomen), hij zorgt voor positieve energie, geluk en hij geeft je de kracht uitdagingen aan te gaan. Blauw is de kleur van rust en vriendschap dus ook daarvoor wordt de lapis lazuli vaak kado gedaan of gedragen. Deze betekenissen worden vooral gebruikt in de spirituele wereld en zijn nooit wetenschappelijk aangetoond. Ik gebruik de betekenis zelf als affirmatie, als een kleine reminder om me af en toe een hart onder de riem te steken en te sturen. Hopelijk brengt hij jou zo ook veel goeds.

4, 5 of 6 mm cabochon lapis lazuli
Tijdloos design in .925 zilver
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Lapis lazuli