Elementen labradoriet
Elementen labradoriet
0 Review | Review toevoegen
My-o-my wat is de labradoriet toch magisch mooi met zijn prachtig blauwe/groene gloed. Een steen waar bijna ieders ogen accuut van gaan stralen.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
My-o-my wat is de labradoriet toch magisch mooi met zijn prachtig blauwe/groene gloed. Een steen waar bijna ieders ogen accuut van gaan stralen en misschien wel de meest populaire steen bij mijn workshops. De steen is bijna altijd grijs van tint (heel soms ook bruinig), met kleine zwarte spikkeltjes maar de kleurzweem maakt dat je er uren en uren naar wilt kijken. Bijzonder is een understatement bij deze beauty!

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de aanschuifringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen: robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde voelt als het ware zacht aan je vinger, schuift makkelijker over een knokkeltje wat resulteert in extra draagcomfort. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 

Van de labradoriet wordt gezegd dat hij evenwicht in je leven brengt, stress en angsten tegen gaat, bescherming biedt, je meer laat dromen. Als een klein schild om je heen kun je zijn wie je echt bent. Deze betekenissen worden vooral gebruikt in de spirituele wereld en zijn nooit wetenschappelijk aangetoond. Ik gebruik de betekenis zelf als affirmatie, als een kleine reminder om me af en toe een hart onder de riem te steken en te sturen. Hopelijk brengt hij jou zo ook veel goeds.

Tijdloos design in .925 zilver
4, 5 of 6 mm cabochon labradoriet - kies de meest perfecte maat voor jouw setje
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier


Note: sommige labradoriet is meer bruin en andere meer grijs. Er is labradoriet met blauwe en groene flare (gloed). Heb je een voorkeur geef dit dan aan bij het veld opmerkingen en ik probeer er rekening mee te houden.
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Labradoriet