Elementen Tetra Elementen Tetra
Elementen Tetra Elementen Tetra
Elementen Tetra
0 Review | Review toevoegen
Voor balans horen we samen.

Verzendkosten

€ 4,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 65,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Tetragonaal, een vorm waarbij 2 vlakken loodrecht tegenover elkaar staan. Ik zie de vorm als symbool voor balans, de ene zijde kan niet zonder de andere zijde. Je hebt elkaar nodig voor evenwicht. 

De aanschuifring Tetra staat perfect bij de andere aanschuifringen omdat hij er prachtig mooi half overheen valt en dus als het ware verschillende ringen met elkaar verbind. 

Jaren geleden liep ik in een museum in Londen en zag voor het allereerst hoe bepaalde metalen of edelstenen in de aarde groeien, ik was echt verbluft hoe exact fabrieksmatig de natuur soms kan 'bouwen'. Hoe elementen exacte vierkanten bouwen zonder dat de mens daar iets aan geslepen heeft vind ik 10 jaar later nog steeds mateloos fascinerend. De combinatie met het gebruik van vormen in de spirituele wereld boeit me anderzijds weer enorm en dat gecombineerd werd een 4tal eenvoudige maar perfect te combineren, gave ringen met een brug naar de natuurlijke opbouw van de elementen van de natuur. 

✓ Eenvoud met een betekenis
✓ Eigen ontwerp MmePomm

Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

 
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

De afwerking zoals op de foto is mat, je kiest zelf of je de ring graag mat of glanzend (gepolijst, glimmend) afgewerkt wilt hebben. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond.Balkje: 2.5 x 2.5 x 7 mm