Elementen Tetra

0 Beoordelingen
Elementen Tetra Elementen Tetra
79,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Tetragonaal, een vorm waarbij 2 vlakken loodrecht tegenover elkaar staan. Ik zie de vorm als symbool voor balans, de ene zijde kan niet zonder de andere zijde. Je hebt elkaar nodig voor evenwicht. 

De aanschuifring Tetra staat perfect bij de andere aanschuifringen omdat hij er prachtig mooi half overheen valt en dus als het ware verschillende ringen met elkaar verbind. 

Jaren geleden liep ik in een museum in Londen en zag voor het allereerst hoe bepaalde metalen of edelstenen in de aarde groeien, ik was echt verbluft hoe exact fabrieksmatig de natuur soms kan 'bouwen'. Hoe elementen exacte vierkanten bouwen zonder dat de mens daar iets aan geslepen heeft vind ik 10 jaar later nog steeds mateloos fascinerend. De combinatie met het gebruik van vormen in de spirituele wereld boeit me anderzijds weer enorm en dat gecombineerd werd een 4tal gave ringen met een brug naar de natuurlijke opbouw van de elementen van de natuur. 

✓ Eenvoud met een betekenis
✓ Eigen ontwerp MmePomm

Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

 


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

De afwerking zoals op de foto is mat, je kiest zelf of je de ring graag mat of glanzend (gepolijst, glimmend) afgewerkt wilt hebben. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond.Balkje: 2.5 x 2.5 x 7 mm
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Elementen Tetra
Laat een review achter
Versturen