Elementen Kubus

0 Beoordelingen
Elementen Kubus Elementen Kubus
79,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd !! Let op !! Vanwege vakantie is de levertijd ruim 6 weken!

Productomschrijving

Een kubus als vorm voor gelijk zijn. Toen ik begon aan de opleiding tot edelsteenkundige was les 1 de kubische vorm waarbij we de ribben bekeken en de formule was A is gelijk aan B en gelijk aan C. Hoe je hem ook bekijkt, alle ribben en vlakken zijn gelijk. Kijk je naar de spirituele wereld dan wordt gezegd dat de kubus zorgt voor aarden, rust en stabiliteit.

Jaren geleden liep ik in een museum in Londen en zag voor het allereerst hoe bepaalde metalen of edelstenen in de aarde groeien, ik was echt verbluft hoe exact fabrieksmatig de natuur soms kan 'bouwen'. Hoe elementen exacte vierkanten bouwen zonder dat de mens daar iets aan geslepen heeft vind ik 10 jaar later nog steeds mateloos fascinerend. De combinatie met het gebruik van vormen in de spirituele wereld boeit me anderzijds weer enorm en dat gecombineerd werd een 4tal gave ringen met een brug naar de natuurlijke opbouw van de elementen van de natuur. 

✓ Eenvoud met een betekenis
✓ Eigen ontwerp MmePomm

Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

 


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

De afwerking zoals op de foto is mat, je kiest zelf of je de ring graag mat of glanzend (gepolijst, glimmend) afgewerkt wilt hebben. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver
Afmetingen 2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond. Kubus 3 x 3 x 3 mm
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Elementen Kubus
Laat een review achter
Versturen