Elementen Bol Elementen Bol
Elementen Bol Elementen Bol
Elementen Bol
0 Review | Review toevoegen
De kern van al, een nieuw begin.

Verzendkosten

€ 4,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 65,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een bol is het centrum van al, de aarde, de zon en de maan. Hoe je hem ook beweegt, de vorm is altijd gelijk in zijn zachtheid. De ronde vorm staat symbool voor het begin, wie weet een nieuw begin en durf dit uit te stralen. 

Jaren geleden liep ik in een museum in Londen en zag voor het allereerst hoe bepaalde metalen of edelstenen in de aarde groeien, ik was echt verbluft hoe exact fabrieksmatig de natuur soms kan 'bouwen'. Hoe elementen exacte vierkanten bouwen zonder dat de mens daar iets aan geslepen heeft vind ik 10 jaar later nog steeds mateloos fascinerend. De combinatie met het gebruik van vormen in de spirituele wereld boeit me anderzijds weer enorm en dat gecombineerd werd een 4tal eenvoudige maar perfect te combineren, gave ringen met een brug naar de natuurlijke opbouw van de elementen van de natuur. 

✓ Eenvoud met een betekenis
✓ Eigen ontwerp MmePomm

Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

 
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

De afwerking zoals op de foto is mat, je kiest zelf of je de ring graag mat of glanzend (gepolijst, glimmend) afgewerkt wilt hebben. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond. Bol: 4 mm