Dotje - satijnkoord

0 Beoordelingen
Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord Dotje - satijnkoord
25,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 4,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Tot het diepste puntje van mijn hart en terug... een super lief armbandje met de naam van jouw mini - het kan niet anders dan dat dit dotje de hele dag door zorgt voor een instant lach op je gezicht. Bij ons staat dit kleine dotje op de lijst van meest perfecte kadootje :D

Het dotje is er in 2 verschillende opties, namelijk elastiek en satijnkoord. Satijnkoord ziet er verfijnd uit en heeft een kleine macrame-sluiting, Ik geef echter eerlijk aan dat mijn persoonlijke voorkeur elastiek is omdat de bedel beter aan de bovenzijde van je pols blijft zitten maar it's up to you.

✓ .925 zilver, ca. 8 mm hoog
✓ diepe laser-gravure
✓ gemaakt in eigen atelier


FAQ + DETAILS

1. Gaat satijnkoord pluizen? 
Ongetwijfeld. Ik verkoop inmiddels enkele jaren armbandjes van satijnkoord en heb er geen problemen mee. Het is en blijft echter koord dus heeft niet het eeuwige leven. 
2. Kan ik het bandje inkorten? 
Ja dat kan, heel gemakkelijk zelfs. Je maakt een nieuw knoopje op de gewenste lengte, knipt het koordje net voorbij het knoopje af. Daarna hou je kort de vlam van een aansteker langs het koord zodat het dicht brand en niet kan rafelen. Gelijk uitblazen en klaar is kees :)
3. Hoeveel tekens kan ik kwijt? 
Dat is lastig aan te geven omdat bepaalde letters zoals een m of een w een bredere letter zijn dan een i. Des te korter de naam, des te duidelijker leesbaar. Zelf adviseer ik maximaal 6 letters. 
4. Kan ik ook een ander lettertype kiezen?
Nope, wie weet verander ik dat in de toekomst nog eens maar vooralsnog kies ik 1 lettertype om het niet te ingewikkeld te maken. 
5. Ik zie dat sommige letters kleiner gegraveerd zijn dan andere letters, klopt dat?
Jep, in sommige namen of woorden zit een hoge en/of lage letter (denk bijvoorbeeld aan een j, g, h, etc.) waardoor ik de letters iets moet verkleinen om de slurfjes van de letters kwijt te kunnen. 
6. Kun je meerdere bedeltjes aan 1 bandje hangen?
Alles kan, maar persoonlijk vind ik 1 bedeltje per armbandje veel leuker dus zodoende bied ik alleen de optie 1 armbandje 1 bedeltje aan. Je bent natuurlijk vrij er meerdere te bestellen en de bedeltjes dan alsnog samen aan 1 armbandje te knopen ;)
7. Ik zie geen merkje .925 op het bedeltje, is het wel echt van zilver?
Met 1000% overtuiging YES. Een zilveren sieraad onder de 8 gram hoeft niet gemerkt te worden volgens de Nederlandse wet, waarborgen mag je niet zelf en is zodoende kostbaar en neemt extra tijd in beslag, dat bespaar ik mezelf en jou liever dus vandaar dat ik de bedeltjes niet laat merken.
8. Kan ik ook een gravure op de achterzijde kwijt?
De gravure aan de voorzijde maak ik er in met een laser, dat betekent dat er diep in het zilver materiaal weggebrand wordt. Zou ik aan de achterzijde ook een laser-gravure maken heb ik kans geheel door de bedel te branden. Hierdoor geef ik alleen de optie voor 1zijde gravure bij dit model.
9. Hoelang gaat het armbandje mee?
Het bedeltje is gemaakt van zilver dus dat gaat in principe een levenlang mee, het bandje is echter van elastiek heeft niet het eeuwige leven. Wil je een sieraad wat wel een levenlang mee gaat kies dan een van de 400 andere sieraden op mijn site ;)
10. Kan ik ook andere opties (vormen, aantal bedels, etc) of kleuren kiezen?
Nope, helaas niet. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal Zilver, afwerking mat, letters zwart geoxideerd
Afmetingen 8 mm zilver, 0.8 mm satijnkoord
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Dotje - satijnkoord
Laat een review achter
Versturen